Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Voyage Voyage“ vadovas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo

Veiklą nutraukusios egzotiškų kelionių organizatorės bendrovės vadovas Darius Tolušis kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą su pareiškimu dėl bankroto bylos iškėlimo bendrovei „Voyage Voyage“.
Kelionių organizatoriaus „Voyage-Voyage“ biuras
Kelionių organizatoriaus „Voyage-Voyage“ biuras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš šešerius metus įkurtos keliones į Aziją organizavusios įmonės veiklos pažymėjimas „Voyage Voyage“ prašymu Valstybinio turizmo departamento (VTD) sprendimu buvo nutrauktas balandžio pabaigoje.

Vilniaus apygardos teisme Dariaus Tolušio pareiškimas buvo priimtas, o klausimas dėl bankroto bylos iškėlimo turėtų būti svarstomas per artimiausią mėnesį.

„Kaip bebūtų gaila ir skaudu, nepaisant visų įdėtų pastangų, tenka skelbti įmonės bankrotą. Labai gaila puikios darbuotojų komandos, nuoširdžiai apgailestaujame dėl keliautojų, kuriems kilo nesklandumų. Šiuo metu svarbiausia yra, kad būtų išspręstos visos problemas keliautojams, įsigijusiems keliones“, – sako įmonės vadovas D.Tolušis.

Pasak D.Tolušio, rasti investuotojų, kurie savo ar skolintomis lėšomis finansuotų įmonės veiklą ar įgytų dalį akcijų, padėtų sureguliuoti santykius su kreditoriais, nepavyko.

Gretos Skaraitienės/„Žmonės“ nuotr./Darius Tolušis
Gretos Skaraitienės/„Žmonės“ nuotr./Darius Tolušis

D.Tolušis buvo vienintelis įmonės akcininkas, kuris įmonės direktoriaus pareigas užėmė nuo šių metų balandžio 1 d.

Jo paties teigimu, tuomet ir paaiškėjo, kad iki 2014 m. pradžios pelningai dirbusi įmonė per 2014 m. ženkliai įsiskolino užsienio partneriams už suteiktas paslaugas, o sumažėjęs klientų srautas darė neigiamą įtaką įmonės veiklos rezultatams.

Kelionių organizatorius buvo apdraustas draudimo bendrovės, tad klientai dėl nuostolių kompensavimo nustatyta tvarka turi kreiptis į VTD. Pateikti pretenzijas jie gali iki liepos 3 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius