Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliautojas Domas: 3000 km per Lietuvą, pasibalnojus motociklą

„Aš esu Domas Sabaliauskas, 16-metis moksleivis iš Kauno. Pastaruosius metus praleidau daug laiko keliaudamas po įvairias Lietuvos vietoves. Savo ne itin galingu Enduro motociklu Lietuvoje nuvažiavau apie 3 tūkstančius kilometrų“, – rašo skaitytojas.

Domui teko miegoti palapinėse, ne kartą peršlapti, prašyti vietinių pagalbos. Bet jam tai nekelia noro sustoti. Net šiurpas kyla iš malonumo, todėl gyvenimą ant dviejų ratų Domas būtinai pratęs.

„Pavadinau šį filmą Rodeo beginning (Rodeo pradžia), nes man visa tai yra mano svajonių gyvenimo pradžia. O motociklas man lyg bulius, bet kokius kelius pravažiuojantis, nenuspėjamas, tikras adrenalino užtaisas. 

Norėčiau pasidalinti su visu Lietuvos jaunimu, kaip galima linksmai leisti laiką be jokių svaigalų ar kitų kenksmingų dalykų“, – aiškina savo idėją Domas.

VIDEO: Domas Sabaliauskas pristato: kelionė per Lietuvą Enduro motociklu

3000 km Lietuvos keliais

„Daugelis tikrai niekados nesileistų į tokias avantiūras su tokio mažo darbinio tūrio motociklu kaip aš. Bet aš dėl to visiškai nesiskundžiu. Man motociklas yra aistra, gyvenimo būdas. Važiuodamas juo jaučiuosi labai gerai, kaip tikras nuotykių ieškotojas! Motociklu  pravažiavau apie 3 tūkst. km.

Aplankyti įvairūs Lietuvos kampeliai: Kauno, Marijampolės, Vilniaus apskritis. Ekstremalios sąlygos man kelia šiurpus: taip aš galiu pasijusti laisvas ir nepriklausomas.

Taip pat filmuotoje medžiagoje yra momentų iš kitų pasaulio šalių ir visokios aktyvios veiklos: slidinėjimo, safario, mėgėjiško nardymo. 

Yra keletas akimirkų iš kelionių po Graikiją, Italiją. O kita dalis - tai vietos, kurias Lietuvoje pasiekiau savo 70 kub. cm. motociklu (nes 16-os metų tik tokį galiu vairuoti)“, – pasakoja Domas Sabaliauskas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius