Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasiruošti atostogoms Neringoje padės nauja išmanioji programėlė

Dviejų Neringos miesto jaunuolių noras atnešti inovacijas į savo gimtą miestą taps realybe. Birželio 22 dieną skaitmeninėje erdvėje pristatyta išmaniesiems telefonams skirta programėlė „Neringa Tour“.
Programėlės „Neringa Tour“ simbolis – briedis, kurių Kuršių nerijoje netrūksta
Programėlės „Neringa Tour“ simbolis – briedis, kurių Kuršių nerijoje netrūksta / Programėlės kūrėjų nuotr.

Virtualiame Neringos gide bus galima rasti visą informaciją apie kurorte esančius barus, restoranus, viešbučius ir lankytinas vietas. Taip pat, Neringos miesto svečių paieškas palengvins mobiliojoje aplikacijoje įdiegta žemėlapių sistema. Navigacija nurodys tikslias maršruto kryptis ir atstumą iki galutinio kelionės taško.

„Neringa Tour“ supažindins ir su įvažiavimo į Neringą bilietų sistema. Programėlės vartotojai ne tik galės įsigyti bilietą naudodamiesi savo išmaniaisiais telefonais, bet ir turės galimybę tiesiogiai stebėti Alksnynės kontrolės postą, taip išvengdami galimų transporto kamščių.



Šiuo metu informacija „Neringa Tour“ programėlėje yra pateikiama lietuvių ir anglų kalbomis, tačiau ateityje idėjos autoriai ketina informacijos vertimą pateikti ir vokiečių bei rusų kalbomis.

Pirmine mobiliosios aplikacijos versija galės džiaugtis tik „Android“ operacinės sistemos vartotojai, todėl vienas iš pagrindinių kūrėjų tikslų yra programos optimizavimas iOS operacinei sistemai. Idėjos autorių planuose ir internetinė parduotuvė, kuri skatintų vietinio verslo plėtrą, siūlydama įsigyti unikalios Kuršių Nerijos atributikos, suvenyrų.

news_576a95c4b5b3d86a23e9
Programėlės „Neringa Tour“ kūrėjų nuotr./ Neringa

„Tikimės, kad programėlė taps neatsiejama kiekvieno Neringos turisto dalimi, kuri primins apie šį unikalų gamtos stebuklą net ir išvykus“, – sakė jos kūrėjai. Parsisiųsti programėlę galima čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius