Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kuris „Ferrari“ pilotas geresnis: Carlosas Sainzas ar Charlesas Leclercas?

Carloso Sainzo ir Charleso Leclerco konkurencinę dvikovą po šio sezono galėsime pamiršti. Visgi šie metu jie kol kas dar konkuruoja ir tai traukia dėmesį. Apie tai daug kalba ir visa „Formulės-1“ žiniasklaida.
Kvalifikaciją Monzoje laimėjo Carlosas Sainzas
Kvalifikaciją Monzoje laimėjo Carlosas Sainzas / „Scanpix“/AP nuotr.

C.Sainzas savo kolegą visiškai pranoko Australijoje, net ir būdamas po apendicito operacijos. Žinoma, po sėkmingo pasirodymo Melburne nepavyko išvengti ir įvairiausių pagyrų.

Buvęs „Formulės-1“ čempionas Damonas Hillas išskyrė situaciją, kurioje Ispanijos lenktynininkas yra pranašesnis už monegaską.

„To reikėtų nesakyti.. Aš manau ir taip pradėjau manyti nuo 2022 metų Silverstono trasos lenktynių, kai Carlosas bandė aiškinti savo komandai dalykus apie strategiją, o Charlesas tuo metu tik nervinosi dėl komandos nurodymų, klausdamas ką jam daryti toje situacijoje.

Tokie momentai parodo, kad lenktynininkas sugeba dirbti su dideliu kiekiu informacijos, kai jis vairuoja. Carlosas yra protingas ir, manau, tai parodė Australijoje. Jis yra ne tik galvotas lenktynininkas, bet ir greitas.

Iš tikrųjų tą savaitgalį, dėl kažkokių tai priežasčių, Charlesas nusileido Carlosui kvalifikacijoje, o vėliau ir lenktynėse“, – teigė D. Hillas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius