-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Slateris 10-ą kartą tapo pasaulio banglenčių čempionu (nuotraukos, video)

Pasaulio banglenčių sporto veteranas Kelly Slateris tapo pirmuoju banglentininku istorijoje, kuris iškovojo dešimtą pasaulio čempionato titulą. Amerikietis Puero Rike vykusiose planetos pirmenybėse nugalėjo antrąją reitingą turėjusį Jordy Smithą. Pergalę čempionas dedikavo savo šeimai ir praėjusią savaitę netikėtai mirusiam garsiam banglentininkui Andy Ironsui.
K.Slateris 10 kartą tapo pasaulio čempionu
K.Slateris 10-ą kartą tapo pasaulio čempionu. / „Scanpix“ nuotr.

Pirmąjį pasaulio čempiono titulą 38-erių K.Slateris pelnė dar 1992-aisiais ir tuomet tapo jauniausiu čempionu banglenčių sporto istorijoje. Šiemet jis tapo seniausiu sportininku, nugalėjusiu didžiausiame šio sporto renginyje. Iš viso K.Slaterio karjeroje – net 44 iškovoti titulai.

Banglenčių sporto legenda pastarąjį kartą čempionu buvo tapęs 2008 metais. Po įspūdingos pergalės Puerto Rike K.Slateris dėkojo artimiesiems ir teigė, kad buvo nuostabu laimėti vietoje, į kurią jis pirmą kartą atvyko prieš 25 metus. Taip pat trofėjų sportininkas skyrė praėjusią savaitę netikėtai mirusiam banglentininkui Andy Ironsui.

32 metų tris kartus pasaulio čempionas mirė šį antradienį Dalase. Sportininkui dėl ūmios virusinės ligos sustojo širdis. Ši netektis smarkiai sukrėtė visą tarptautinę banglentininkų bendruomenę. Porta Del Sol miestelyje, kur vyko varžybos, į pagerbimo ceremoniją susirinko ne tik visas banglenčių sporto žvaigždynas, bet ir šimtai A.Ironso gerbėjų. Jie vandenyje susikibo už rankų ir suformavo milžinišką ratą.

K.Slaterio triumfą ir gerbėjų atsisveikinimą su A.Ironsu žiūrėkite vaizdo medžiagoje. 

VIDEO: Kelly Slater Wins His 10th ASP World Title in Puerto Rico

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius