-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patrickas Gudauskas triumfavo banglenčių varžybose Pietų Afrikoje

Lietuviško kraujo turintis JAV banglentininkas Patrickas Gudauskas triumfavo banglenčių varžybose Pietų Afrikoje. Visą kelią finalo link jis nepalikos vilčių savo konkurentams, pasaulio elito banglentininkams. „Mr.Pro Ballito“ varžybos vyko itin geromis sąlygomis – visą savaitę Ballito miestelio pakrantę skalavo 4-5 metrų aukščio bangos, kuriose sportininkai galėjo parodyti “aukštąjį pilotažą“.
Banglenčių sportas
Banglenčių sportas / „Scanpix“ nuotr.

Jau ketvirtfinalyje buvo nuspręsta atsisakyti vandens motociklų paslaugų, pervežanat banglentininkus po plaukimo, todėl sportininkai atidžiai rinkdavosi bangas ir po pasirodymo turėjo kuo skubiau plaukti ieškoti sekančios bangos.

Patrickas Gudauskas žengdamas link pusfinalio, parodė keletą idealių čiuožimų „vamzdžiu“ ir, surinkęs  17,10 taškų, nugalėjo brazilą Juniorą Faria. Pusfinalyje P.Gudausko laukė tituliuočiausias varžovas Jordy Smithas iš Pietų Afrikos.

Pusfinalio kova vyko iki paskutinių raundo sekundžių. Abu sportininkai startavo beveik vienu metu. Nors paskutiniu savo plaukimu Jordy Smithas pasirodė puikiai, teisėjai kiek geriau įvertino P.Gudausko plaukimą.

Finale P.Gudausko laukė Johnas Florence iš Havajų. Ir čia amerikietis buvo aukštumoje, savo pasirodymu ant bangos ir po banga tiesiog sužavėjęs žiūrovus.

“Tai tiesiog neįtikėtina ir aš esu labai sujaudintas, – po finalo sakė P.Gudauskas. -Tai pats geriausias mano pasirodymas ir geriausias karjeros finalas. Visą savaitę buvo nuostabios sąlygos ir idealiausios bangos. Manau, jog tai taip pat yra vienos geriausių banglenčių varžybų, kurias kada nors esu matęs.“

Įdomu tai, jog prieš 2 metus „Mr.Price Pro Ballito“ varžybose trumfavo jaunesnysis P.Gudausko broils Tanneris Gudauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius