-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renaldas Seibutis: „Važiuojame laimėti“

Po nelengvų, sirgalius galėjusių priversti sunerimti, paskutinių kontrolinių rungtynių su Gruzijos nacionaline ekipa Renaldas Seibutis pripažino, kad psichologiškai nusiteikti šitam mačui buvo nelengva, tačiau krepšinio gerbėjus nuteikė optimistiškai: „Esame pasirengę“.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

– Kokia Jūsų nuotaika po paskutinių pasirengimo rungtynių?

– Gera nuotaika, kokia dar gali būti? Ganėtinai ilgas buvo pasirengimo etapas ir jau norime, kad prasidėtų rimtos rungtynės. Laukiam.

– Turėjote 16 taškų persvarą, o  galiausiai žaidėte pratęsimą, kaip taip nutiko?

– Pabėgome į priekį ir atsirado šioks toks atsipalaidavimas. Padarėme kvailų klaidų, kai ko neįvertinome, varžovai įmetė kelis tritaškius ir tas skirtumas labai greitai aptirpo. Aišku, gaila, kad pabaigoje  sužaidėme taip.

– Labai geras jūsų paties pasirodymas, įmetėte 15 taškų, ar tai reiškia, kad jau atradote savo žaidimą?

– Aš asmeniškai jaučiuosi gerai. Jaučiuosi gerai ir fiziškai. Koks mano vaidmuo komandoje? Aš manau, kad daug kas priklauso nuo to, kam vieną ar kitą dieną sekasi gerai. Treneris irgi tai pabrėžia, stengiasi tai išnaudoti. Šiandien gal geriau pasisekė man, bet aš to tikrai nesureikšminu. Man tai nėra svarbu, svarbiausia, kad laimi komanda. Iš manęs yra prašoma energijos, gynybos, atakuoti, kai esu laisvas. Darau viską, ko treneriai prašo. Aš tam pasirengęs.

– Tikėjosi visi turbūt lengvesnių rungtynių, ar tai reiškia, kad jau mintyse skrendate į Slovėniją?

– Tai natūralu, kaip ir sakė treneris, žmonės jau galvoja apie tai. Stengiesi tas mintis nuvyti į šalį, bet yra kaip yra. Negaliu sakyti, kad tikėjomės lengvų rungtynių, žinojome, kad gruzinai žaidžia gražiai.

– Kokį balą rašytumėt komandai už visą pasirengimo etapą? Ar esate pasirengę?

– Manau, kad esame pasirengę. Daug kas priklausys nuo pirmų rungtynių, jos yra labai svarbios. Vėl gi, reikia važiuoti su gera nuotaika, gerai, kad šiandien jos nesusigadinome, dar galbūt viskas neišeina ne taip. Tačiau sakau, reikia važiuoti su gera nuotaika ir važiuojam laimėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius