-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo Stambulo turkai nuoskaudų nejaučia: palaikys Lietuvos rinktinę

Galbūt kitą kartą. Taip turkai reaguoja į jų krepšinio rinktinės pralaimėjimą lietuviams ketvirtfinalyje. Nors prieš rungtynes dauguma tvirtai tikėjo Turkijos pergale, po nesėkmės sirgaliai nenusimena. Jie tvirtina, kad Turkijos rinktinė ir taip pasiekė labai daug ir apmaudo ašarų nelieja.
Arčis
Arčis / 15min.lt/Liepos Želnienės nuotr.

Stambulo gatvėse vėlyvą antradienio vakarą sutikti turkai tvirtino, kad ant savo komandos už pralaimėjimą nepyksta ir tikisi, kad kitąsyk jai seksis geriau.

„Aš juos remiu, nepaisant pralaimėjimo. Gal kitą kartą jiems pasiseks geriau. Dabar palaikysiu kitas komandas. Aš nemėgstu europietiško krepšinio, taip pat amerikietiško, bet man patinka Ispanija, Lietuva, Rusija, Ukraina. Gal Lietuva taps čempione šįkart“, – 15min.lt kalbėjo viešbučio administratorius Arčis.
 
Informacinių technologijų specialistas Bilenas taip pat tikino, kad jis nemėgsta amerikietiško krepšinio.

Man patinka Ispanija, Lietuva, Rusija, Ukraina. Gal Lietuva taps čempione šįkart, – 15min.lt kalbėjo viešbučio administratorius Arčis.

„Manau, kad jų visai kitas lygis ir netgi kažkiek nesąžininga jiems kovoti su europiečiais. Tuo tarpu man labai patinka Lietuvos ir Slovėnijos rinktinės. Gal šįkart pasiseks Lietuvai net tapti čempione“, – spėliojo pašnekovas.

Turkijos pralaimėjimą Bilenas teisina tuo, kad jos rinktinėje – labai skirtingo amžiaus ir patirties žaidėjai.

„Mes turime labai jaunų ir labai patyrusių žaidėjų. Čia jau beveik kartų konfliktas išeina. Manau, kad kitąmet rinktinei jau seksis kur kas geriau, o šįkart sėkmės linkiu Lietuvai. Žinau, kad keli lietuviai šiemet žais Stambulo komandose. Atrodo, kad jie labai geri žaidėjai“, – sakė jis.

15min.lt/Liepos Želnienės nuotr. /Bilenas
15min.lt/Liepos Želnienės nuotr. /Bilenas

Viešbučio patarnautojas Tameris sakė čempionato rungtynes žiūrėdavęs darbe, sekęs Turkijos žaidimą, bet visai nenusivylęs, kad jo rinktinė pralaimėjo, nes tai tik žaidimas.

„Mums, matyt, dar neatėjo laikas. Gal kitą kartą. Dabar manau, kad laimės Ispanija. Man jų žaidimas labai patinka“, – sakė jis.

15min.lt/Liepos Želnienės nuotr./Tameris
15min.lt/Liepos Želnienės nuotr./Tameris

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius