-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portugalijos rinktinės puolėjas Nani po mačo su JAV: „Lygiosios mums lygios gedului“

„Manchester United“ klube žaidžiantis krašto puolėjas pirmasis pasižymėjo Portugalijos futbolo rinktinės mače su JAV futbolininkais. Vis dėlto kone lemiamose rungtynėse portugalai nesugebėjo palaužti amerikiečių ir tai paliko prieš pirmenybes vienais favoritų vadintą rinktinę ant bedugnės krašto.
Nani
Nani / „Scanpix“ nuotr.

„Mes esame nusivylę. Norėjome iškovoti pergalę, kad mūsų Pasaulio čempionato svajonė būtų gyva. Dabar bus labai sunku. Persirengimo kambaryje po rungtynių buvo daug nevilties ir liūdesio, kone gedulas“, – po rezultatu 2:2 pasibaigusių rungtynių sakė Nani.

Pralaimėjimas net 0:4 pirmajame mače Vokietijai palieka Portugaliją su labai blogu įvarčių santykiu. Portugalams reikės, kad paskutinėse rungtynėse vokiečiai kuo didesniu rezultatu sutriuškintų JAV, o pačiai Portugalijai tą patį reikės padaryti su Gana.

„Tai tikrai nėra geras rezultatas mano komandai. Matematiškai mes dar nesame iškritę iš pirmenybių, tačiau atsidūrėme itin sunkioje situacijoje. Taip sakau ne tik dėl to, kad turime dideliu skirtumu įveikti Ganą, bet ir todėl, kad tokio pat rezultato turime tikėtis ir iš Vokietijos – JAV rungtynių.

Mače su JAV mes per daug vėlai susigriebėme, kad galime pralaimėti. Trūko sėkmės, tačiau aš patenkintas mūsų pastangomis išplėšti lygiąsias. Dabar mums beliko pailsėti ir pasistengti padaryti viską paskutinėse rungtynėse“, – po mačo sakė portugalų treneris Paolo Bento.

Sekmadienį vykusiose rungtynėse Portugalijai tašką išplėšė Sivestre Varela, įmušęs jau tiksint paskutinėms mačo sekundėms. Vis dėlto geriausiu mačo žaidėju pripažintas JAV ekipos vartininkas Timas Howardas.

„Esame truputį nusivylę, tačiau išliekame optimistiški. Manėme, kad esame viena koja aštuntfinalyje, tačiau likome ten, kur planavome būti prieš čempionatą – laukiame paskutinių rungtynių su geru šansu žengti toliau.

Mūsų trenerių štabas parengė labai gerą žaidimo planą, tad Portugalija mums nekėlė labai daug problemų. Galėjome išvengti abiejų jų įvarčių. Mes kur kas geriau žaidėme su kamuoliu ir mūsų šansai buvo geresni. Nežadame leisti, kad paskutinės minutės įvartis mus palaužtų“, – po mačo sakė T.Howardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius