Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trys dienos iki pasaulio futbolo čempionato: Hondūro rinktinėje iš trijų brolių liko du

Iki vasarą startuosiančio pasaulio futbolo čempionato Brazilijoje liko vos 3 dienos. Šia proga 15min.lt kiekvieną dieną pateiks įdomiausius faktus iš pasaulio futbolo čempionatų istorijos.
Hondūro futbolo rinktinė
Hondūro futbolo rinktinė / „Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

2010 metais Pietų Afrikos Respublikoje į pasaulio čempionatų istoriją pateko trys Hondūro rinktinės broliai Jerry, Jhony ir Wilsonas Palaciosai. Anksčiau trijų brolių vienoje rinktinėje pasaulio čempionate nėra buvę.

Hondūro futbolo rinktinę išvysime ir Brazilijoje, tačiau iš trijų brolių pasirodys tik du. Jhony Palaciosas nepateko į rinktinės sudėtį.

Hondūro rinktinės brolių duetas bus ne vienintelis šiame čempionate. Andre ir Jordanas Ayew žais Ganos rinktinėje, o Dramblio Kaulo Krantas remsis Kolo ir Yaya Toure brolių patirtimi.

Jerome'as ir Kevinas-Prince'as Boatengai taip pat varžysis čempionate, tačiau atstovaus skirtingoms rinktinėms. Jerome'as žais Vokietijos rinktinėje, o K.P.Boatengas atstovaus Ganai. Vokietija ir Gana susitiks jau G grupės rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius