-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistros dėl „Žalgirio“ vardo nerimsta: bankrutuojantis sostinės klubas dėl pavadinimo teisių kreipėsi į teismą

Lietuvos futbolo A lygoje rungtyniaujantis VMFD „Žalgiris“ savo garbę turės ginti teisme, mat Vilniaus futbolo klubo „Žalgiris“ bankroto administratorius kreipėsi į teismą dėl neteisėto žymens „Žalgiris“ naudojimo, praneša „Respublika“.
Rungtynių akimirka
VMFD „Žalgiris“ / A.Burbos nuotr.
Temos: 1 Futbolas

„Ieškinys teismui buvo pateiktas dėl VšĮ VMFD „Žalgiris“ neteisėto žymenų „Žalgiris“ ir „Žalgiris FD“ naudojimo futbolo komandos pavadinime, o taip pat televizijos, reklamos tikslais. Nors futbolo klubui „Žalgiris“ iškelta bankroto byla, bet jis yra teisėtas prekių ženklų „Žalgiris“ savininkas“, - situaciją komentavo advokatas Erikas Saukalas

Pasak jo, Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ siekia uždrausti VšĮ VMFD „Žalgiris“ naudoti pavadinimą „Žalgiris“ savo veikloje, o taip pat reikalauja 100 tūkst. litų kompensacijos.

Kaip žinia, prieš metus futbolo klubui „Žalgiris“ buvo iškelta bankroto byla, o bendros klubo skolos viršijo 2,5 mln. Lt. Pirmoje šalies lygoje rungtyniaujančiam Vilniaus futbolo klubui  Lietuvos futbolo federacija neleidžia naudoti „Žalgiris“vardo, o per visas vilniečių rungtynes reikalauja futbolo klubo „Žalgiris“ logotipą ant futbolininkų marškinėlių užklijuoti lipnia juosta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius