-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ajax“ klubas nežais Čempionų lygoje, „Dinamo“ išsigelbėjo šešių įvarčių trileryje

UEFA Čempionų lygos atrankos varžybų trečiajame etape antradienį sužaistos ketverios rungtynės, po kurių į paskutinį atrankos etapą pateko Limasolio APOEL, Vienos „Rapid“, „Monaco“ ir Zagrebo „Dinamo“ ekipos.
Vienos „Rapid“ didvyris Louisas Schaubas
Vienos „Rapid“ didvyris Louisas Schaubas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amsterdamo „Ajax“ – Vienos „Rapid“ 2:3 (bendras rez. – 4:5)

Geriausia Nyderlandų ekipa žaidė penkiose pastarosiose Čempionų lygos grupių etapo varžybose, tačiau šeštojo karto nebus. Net „Ajax“ mastais jauna Franko de Boerio ekipa turėjo pripažinti Austrijos vicečempionų pranašumą.

Panašiai kaip pirmosiose rungtynėse Vienoje, svečiai išsiveržė į priekį 2:0. Įvarčius įmušė Robertas Beričius (12) ir Louisas Schaubas (39). Antrajame kėlinyje lenkas Arkadiuszas Milikas (52) ir Nemanja Gudeljis (75) rezultatą išlygino, tačiau lemtingą įvartį 77 min. pelnė L.Schaubas.

VIDEO: „Ajax“ – „Rapid“ 2:3

„Monaco“ – Berno „Young Boys“ 4:0 (bendras rez. – 7:1)

Lengva Prancūzijos čempionate žaidžiančio klubo pergalė prieš Šveicarijos ekipą. „Monaco“ atliko net 20 smūgių į vartus, tačiau žaidė gana grubiai – prasižengė 14 sykių. Vis dėlto, Ivano Cavaleiro (54), Lawino Kurzawa (64), Antony Martialo (70) ir Stephano el Shaarawy (77) įvarčiai užtikrino lengvą pergalę.

VIDEO: „Monaco“ – „Young Boys“ 4:0

„Molde“ – Zagrebo „Dinamo“ 3:3 (bendras rez. – 4:4, „Dinamo“ laimėjo pagal išvykos įvarčių taisyklę)

Įspūdingos rungtynės, po kurių Norvegijos futbolininkai gali kaltinti tik patys save. Jau 8-ąją minutę Ola Kamara pramušė 11 metrų baudinį, o supykęs „Dinamo“ klubas į tai atsakė trimis įvarčiais iš eilės. Marko Pjaca įmušė 17-ąją, Arijanas Ademi – 20-ąją, o Marko Rog – 22-ąją.

Vis dėlto, „Molde“ futbolininkų tai nesugniuždė. Etzazas Hussaina jau 43-ąją min. sušvelnino rezultatą, o prieš pat pertrauką „Molde“ gavo dar vieną baudinį. Tačiau ir vėl nesugebėjo jo įmušti – nepasisekė Harmeetui Singhui.

VIDEO: „Molde“ – „Dinamo“ 3:3

Tik prasidėjus antrajame kėliniui teisėjas ir vėl rodė į 11 metrų žymą, vėl baudinys buvo skirtas į „Dinamo“ vartus. Trečiuoju bandymu norvegai įmušė – pasižymėjo Mohamedas Elyounoussi.

72-ąją min. „Molde“ žaidėjas Vegardas Forrenas už ąntrą geltoną kortelę buvo išvarytas iš aikštės, tačiau jau po trijų minučių Ola Kamara rezultatą išlygino – 3:3. Vis dėlto, daugiau įvarčių neįmušta ir „Dinamo“ žengė toliau.

VIDEO: APOEL – „Midtjylland“ 0:1

Nikosijos APOEL – „Midtjylland“ 0:1 (bendras rez. – 2:2, APOEL laimėjo pagal išvykos įvarčių taisyklę)

Standartinės situacijos metu jau 3-ąją minutę Danijos klubo žaidėjas Erikas Sviatchenko įmušė įvartį, o sužaidus vos pusvalandį Vinicius gavo tiesioginė raudoną kortelę ir paliko APOEL žaisti dešimtiese.

Vieno įvarčio danams nepakakao, tad jie daug atakavo, šešis kartus smūgiais pataikė į vartų plotą, tačiau įmušti dar kartą nepavyko. Kipro futbolininkai žengė pirmyn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius