Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alexis Sanchezas: „Jei taip žaisiu ir toliau, „Barcelona“ komandoje man pasiseks“

Nemažai žiniasklaidos kritikuotas dėl pernelyg menko indėlio į komandos žaidimą Alexis Sanchezas sezono pabaigoje didina apsukas.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mače su „Mallorca“ čilietis pelnė du įvarčius bei atliko du rezultatyvius perdavimus Cescui Fabregasuim, o praėjusio savaitgalio dvikovoje su „Levante“ šis tandemas nulėmė svarbią Ispanijos čempionato lyderių pergalę. Rezultatyvų perdavimą vienintelį įvartį įmušusiam katalonui vėl atliko būtent Alexis.
 
„Jei taip žaisiu ir toliau, manau, kad man pasiseks. Noriu rungtyniauti “Barcoje„ ir kitame sezone. Noriu laimėti Čempionų lygą“, – žurnalistams tvirtino čilietis.
 
Futbolininkas pripažino, jog kai kuriose sezono rungtynėse jam tiesiog fatališkai nesisekė ir tai gerokai paveikė sportinę formą. A. Sanchezas dažnai nesugebėdavo pelnyti įvarčio būdamas patogioje pozicijoje ir gaudamas perdavimą iš komandos draugų arba žaidėjui stigo šaltaktaujiškumo greitų išpuolių metu.
 
„Manau, kad viskas stos į savo vežės. Padėtis būtų daug baisesnė, jei visiškai neturėčiau progų pasižymėti, o dabar man tereikia dar labiau susikaupti“, – svarstė puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius