-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ancelotti: „Rooney – geriausias futbolininkas pasaulyje“

Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ klubai yra didžiausi priešai, kai kovoja dėl Anglijos futbolo čempionų titulo, tačiau „Chelsea“ treneriui Carlo Ancelotti tai netrukdo žerti pagyrų pagrindiniam varžovų puolėjui Wayne'ui Rooney.
W.Rooney per 24 šiame sezone „Premier“ lygoje sužaistas rungtynes jau pelnė 21 įvartį
W.Rooney per 24 šį sezoną „Premier“ lygoje žaistas rungtynes jau pelnė 21 įvartį. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įspūdingai šį sezoną kol kas rungtyniaujantis 24 metų britas yra rezultatyviausias „Premier“ lygos žaidėjas – per 24 rungtynes varžovų vartininkus nuginklavo jau 21 kartą. W.Rooney taip pat buvo įteiktas geriausio sausio mėnesio Anglijos čempionato futbolininko apdovanojimas ir C.Ancelotti neabejoja, jog puolėjas šiuo metu yra geriausias pasaulyje.

„W.Rooney yra fantastiškas, fantastiškas žaidėjas. Ar jis šiuo metu yra geriausias pasaulyje? Manau, taip, – „The Mirror“ teigė „Chelsea“ treneris. – Kiekvienose rungtynėse jis įrodo savo klasę. Aš nustebęs, kad jo žaidimo lygis niekada nekrinta, kiekviename mače jis žaidžia tik geriau.“

Vasarą pagrindinio lyderio portugalo Cristiano Ronaldo netekusi „Manchester United“ (56 tšk.)  Anglijos pirmenybėse kol kas žengia antra ir tik 2 taškais atsilieka nuo pirmaujančių „Chelsea“ (58 tšk.) futbolininkų. C.Ancelotti teigimu, pagrindinė priežastis, kodėl varžovai žaidžia taip sėkmingai, yra būtent W.Rooney.

„Manchester United“ puikiai naudojasi jo sportine forma. Tačiau toks žaidimas, kurį dabar demonstruoja W.Rooney, yra naudingas ne tik „Manchester United“. Labai svarbu, kad tokį lygį puolėjas išlaikytų ir iki pasaulio čempionato PAR. Anglija tuomet būtų labai grėsminga jėga“, – sakė C.Ancelotti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius