Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Andrejus Aršavinas sausį iš „Arsenal“ kelsis į „Reading“

Londono „Arsenal“ klubui priklausantis Andrejus Aršavinas sausio perėjimo lango metu turėtų persikelti į „Reading“ klubą.
„Arsenal“ puolėjas A.Aršavinas - Rusijos metų sportininkas
Andrejus Aršavinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša goal.com, Londono klubas davė leidimą 31-erių metų puolėjui derėtis su „Reading“ ekipa dėl asmeninių sutarties sąlygų, tuo tarpu klubai sutarė dėl 4 mln. svarų sterlingų perėjimo mokesčio. Teigiama, kad „Arsenal“ norėtų puolėjo kainą pakelti iki 5 milijonų.

A.Aršavinas šiemet nė karto „Premier“ lygoje nežaidė startinėje sudėtyje, o pastaruoju metu Londono klubo trenerio Arsene'o Wengero planuose visai nefigūravo.

Puolėju taip pat domėjosi kitas Anglijos klubas „Fulham“ bei buvusi A.Aršavino ekipa Sankt Peterburgo „Zenit“, tačiau „Reading“ buvo pirmieji.

Anot pranešimų, puolėjo pirkimui pritarė ir „Reading“ savininkas Rusijos oligarchas Antonas Zingarevičius, neseniai vieno ekipos futbolininko Jimmy Kebe'o kritikuotas, kad komandoje nėra pakankamai patirties „Premier“ lygoje turinčių futbolininkų. 

A.Aršavinas į „Arsenal“ už 15 mln. svarų persikėlė 2009-aisiais, o iki tol visą laiką žaidė „Zenit“. Nors pernai puolėjas buvo išnuomotas į Sankt Peterburgą, tačiau norėtų likti arčiau Londono, kur puikiai įsikūrė jo šeima. „Arsenal“ klubas taip pat norėtų žaidėją parduoti, o ne nuomoti, kad atgautų bent dalį 2009-aisiais sumokėtų pinigų.

„Reading“ klube jau rungtyniauja vienas rusas – Pavelas Pogrebniakas. Jo atlyginimas yra didžiausias klubo istorijoje, rusas uždirba apie 60 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius