Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Anglijos futbolo rinktinės treneris Fabio Capello: „Niekas negali žaisti taip, kaip ispanai“

Anglijos futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Fabio Capello prieš artėjančias draugiškas rungtynes su Ispanija negailėjo pagyrų varžovams – Europos ir Pasaulio čempionams.
Anglijos futbolo rinktinės trenerį F.Capello užplūdo kritikos lavina
Fabio Capello / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasibaigus atrankos į „Euro 2012“ grupių etapui, anglai ir ispanai, kurie jau užsitikrino vietą vasarą vyksiančiame turnyre, jėgas išmėgins draugiškose rungtynėse sekmadienį Londone.

„Ispanijos žaidimo stilius yra nepakartojamas. Jie kontroliuoja kamuolį, atlieka galybę perdavimų ir visa tai daro labai kokybiškai. Jokia kita rinktinė neturi tokių žaidėjų, kokius turi ispanai, ir niekas negali taip žaisti, kaip žaidžia jie“, – teigė italas.

„Sekmadienį mūsų laukia sudėtingas testas, tačiau svarbiausias mano šių rungtynių uždavinys – galutinai išsiaiškinti, ko iš tikro verti kai kurie iš mano žaidėjų. Prieš Ispaniją žais ir „žalių“, jaunų futbolininkų“, – teigė F.Capello.

„Kalbant apie Ispaniją, negalima pamiršti fakto, kad didžiąją komandos dalį sudaro „Barcelonos“ ir Madrido „Real“ klubams atstovaujantys futbolininkai. Taigi sustyguoti rinktinės žaidimą tampa žymiai lengviau“, – pažymėjo specialistas.

„Ispanijos rinktinė prikimšta vienas kitą puikiai pažįstančių futbolininkų ir, mano nuomone, šiuo metu jie yra įspūdingiausia pasaulio komanda“, – pridūrė nuo 2008 metų prie Anglijos rinktinės vairo stovintis F.Capello.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius