Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antonio Conte: „Buvome nežmoniškai nuskriausti“

Antonio Conte negali susitaikyti su iškritimu iš UEFA Čempionų lygos. Trenerio vadovaujama Turino „Juventus“ ekipa lemiamose grupių etapo rungtynėse prieš Stambulo „Galatasaray“ patyrė pralaimėjimą rezultatu 0:1 ir pasitraukė iš tolimesnių kovų.
Antonio Conte
Antonio Conte

Antradienį Turkijoje prasidėjusias rungtynes teko nutraukti dėl oro sąlygų ir prastos aikštės būklės praėjus vos 27 minutėms nuo mačo pradžios.

Kitą dieną aikštės buvo dar prastesnė, tačiau rungtynių arbitras Pedro Proenca gavo žalią šviesą iš UEFA tęsti rungtynėms, kuriose vienintelį įvartį nugalėtojams pelnė Wesley Sneijderis.

„Susitikę su UEFA atstovu siūlėme nukelti rungtynes, tačiau mūsų neklausė. Roberto Mancini pasirodė, kad pavojinga žaisti tokiomis sąlygomis ir aš jam pritariau. Manau, kad angliškai kalbu suprantamai“, – teigė strategas.

„Prasidėjus pertraukai bandžiau išaiškinti teisėjui, kad žaidžiant tokiomis oro sąlygomis kyla pavojus žaidėjų sveikatai. Didier Drogba dievagojosi, kad sąlygos visiems vienodos, tačiau taip nebuvo, nes mes bandėme žaisti futbolą," – tęsė jis.

„Norėčiau pagirti savo vaikinus, kurie atidavė visas jėgas, nors ir buvome nežmoniškai nuskriausti. Rungtynės virto futbolo peštynėmis.

Suklydome palikę viską paskutinėms rungtynėms. Esu tikras, kad normalioje aikštėje būtume sužaidę geriau. Iškritome nepelnytai, nes negalėjome numatyti susiklosčiusių aplinkybių, tačiau ir patys sau apsunkinome situaciją,“ – kalbėjo „Juventus“ strategas.

Sulaukęs klausimo apie tai, kiek įtakos turėjo aikštės būklė galutiniam rungtynių rezultatui, A.Conte atsakė neslėpdamas pykčio.

„Nėra jokio kiek, nes kalbame apie rungtynes, kurios buvo žaidžiamos purvyne. Tuo viskas ir pasakyta. Antrąjį kėlinį žaidėme toje aikštės pusėje, kurioje nebuvo galimybių rengti atakų, o „Galatasaray“ pusės būklė buvo daug geresnė. Labiausiai supykau ant teisėjo, kuriam vakar pasirodė, kad žaisti yra pavojinga, o šiandien jau nepavojinga. Galbūt man reikia patobulinti anglų kalbą, nes teisėjai manęs nesupranta“, – piktinosi italų ekipos treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius