-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“: Cristianas Tello – neparduodamas ir neskolinamas

„Barcelona“ klubo atstovai atmeta bet kokius kitų komandų pasiūlymus šią žiemą parduoti ar paskolinti Cristianą Tello, skelbia Katalonijos žiniasklaida.
Cristianas Tello
Cristianas Tello / „Scanpix“ nuotr.

Pasak dienraščio „El Mundo Deportivo“, „Primera“ lygos čempionai sulaukė nemažai užklausų ir net konkrečių siūlymų per žiemos perėjimų langą paskolinti arba parduoti 22 metų puolėją, tačiau visus juos atmetė.
 
Kaip teigia savo šaltiniais besiremdamas minėtasis leidinys, bene rimčiausiai į C.Tello buvo nusitaikiusi nemažai klaidų vasaros rinkoje padariusi ir dabar nacionalinėse pirmenybėse buksuojanti „Valencia“ ekipa.
 
Labiausiai „šikšnosparnių“ lūkesčių nepateisina už pusaštunto milijono eurų iš Meksikos lygos „Monterrey“ ekipos įsigytas puolėjas Dorlanas Pabonas. Jau anksčiau imta kalbėti, kad žaidėjas iki sezono pabaigos gali būti paskolintas Sevilijos „Real Betis“ klubui, o kolumbietį Valensijoje pakeistų C. Tello.
 
Vis tik „Barcelona“ nenusiteikusi atsisveikinti su vienu iš savo akademijos auklėtinių ir bent jau kol kas atmetė tiek „Valencia“, tiek ir kitų komandų siūlymus.
 
Gruodžio pabaigoje itin padaugėjo gandų, kad į C.Tello taikosi Anglijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujanti „Liverpool“ ekipa, tačiau ir šias žinias Katalonijos klubo atstovai kategoriškai paneigė.
 
Praėjusių metų vasaros pabaigoje puolėjas su „Barcelona“ pasirašė naują sutartį, kuri galioja iki 2018 metų birželio 30 dienos, pagal ją numatyta 25 milijonų eurų išpirkos suma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius