-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ įsigijo perspektyvų 17-metį kroatą Aleną Halilovičių

„Barcelona“ savo oficialioje interneto svetainėje pranešė, kad vasarą klubo akademiją papildys talentingasis Alenas Halilovičius.
Alenas Halilovičius
Alenas Halilovičius / „Scanpix“ nuotr.

17-metis futbolininkas su Katalonijos ekipa žodinį susitarimą buvo pasiekęs kiek anksčiau, tačiau jo parašo siekė ir kitos garsios Europos komandos.

Skelbiama, kad Zagbrebo „Dinamo“ žvaigždė su „Barcelona“ pasirašė penkerių metų sutartį, o perėjimo suma – 2,2 milijonai eurų.

„Sunku rasti žodžių, kurie apibūdintų kaip jaučiuosi dabar“, – teigė A.Halilovičius. – Didelį ačiū noriu pasakyti „Dinamo“ klubui, kuriam esu už viską dėkingas.“

„Žinoma, kad „Barcelona“ yra kažkas ypatingo. Tai klubas, kuris man patiko jau nuo vaikystės, todėl man yra didžiulė garbė būti šios komandos žaidėju“, – užbaigė „Balkanų Messi“ pravardę turintis kroatas.

A.Halilovičius dar būdamas 16 metų spėjo debiutuoti UEFA Čempionų lygoje. Šį sezoną per sužaistas 31 rungtynes saugas pelnė 4 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius