-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ rado naują trenerį

Naujuoju vokiečių Miuncheno „Bayern“ treneriu šią vasarą veikiausiai taps 57 metų olandas Louisas van Gaalas. Ką tik Olandijos čempionu su „AZ Alkmaar“ komanda tapęs specialistas trečiadienį su Miuncheno komandos vadovais aptars sutarties detales, o penktadienį turėtų būti pristatytas Miunchene.
L.van Gaalas neseniai tapo Olandijos čempionu
L.van Gaalas neseniai tapo Olandijos čempionu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Bayern“ vadovybė ir L.van Gaalas jau anksčiau sutarė, kad turėtų kartu dirbti du metus, praneša Vokietijos žiniasklaida. Problema buvo paleidžiamasis raštas, kurio niekaip neparašė „AZ Alkmaar“ klubas. Sutartis su olandu turėjo galioti iki 2010 metų vasaros, tačiau, atrodo, ši problema taip pat išsisprendė.

„Manau, kad puikiai tiksiu šiai komandai. Čia galima bus tapti Bundeslygos čempionu ir kažką nuveikti UEFA čempionų lygoje“, – bild.de teigė L.van Gallas. Iki šio sezono pabaigos Miuncheno komandą treniruoja Juppas Heynckesas, pakeitęs atleistą iš šių pareigų Jurgeną Klinsmanną.

L.van Gallas „AZ Alkmaar“ ekipą treniravo nuo 2005 metų ir šįmet savo auklėtiniams padėjo tapti Olandijos čempionais. Paskutinį kartą šalies pirmenybėse klubas triumfavo 1981 metais. Anksčiau olandas treniravo „Ajax“, „Barcelona“ ir nacionalinę Olandijos komandą.

Vokietijos čempionate „Bayern“ dalijasi pirmą antrą vietas su „Wolfsburg“ klubu. Likus žaisti dvejas rungtynes abi komandos surinko po 63 taškus, tačiau „Wolfsburg“ yra aukščiau dėl geresnio pelnytų ir praleistų įvarčių santykio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius