-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ viliojamas ilgametis „Borussia“ kapitonas nušvilptas savų sirgalių

Dortmundo „Borussia“ klubas vasarą gali prarasti dar vieną iš savo lyderių. Jau kurį laiką Vokietijos žiniasklaida skelbia, kad geltonai-juodų kapitonas Matsas Hummelsas svarsto apie persikėlimą į Miuncheno „Bayern“. Kaip galima tikėtis, ši žinia „Borussia“ sirgalių sutikta neigiamai.
Matsas Hummelsas
Matsas Hummelsas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Kapitonas palieka laivą. Kuo greičiau – tuo geriau!“ – skelbė „Borussia“ sirgalių plakatas „Signal Iduna Park“ stadione šeštadienį.

Sirgaliai nušvilpė M.Hummelsą per komandų pristatymą, apšilimą bei kas kartą, kai tik rungtynėse jis paliesdavo kamuolį.

„Bayern“ klubas ieško, kuo pastiprinti savo gynybos liniją, o 27-erių žaidėjas svajoja apie nuolatinę galimybę žaisti Čempionų lygoje.

Miuncheno ekipai imponuoja, kad M.Hummelsas yra vokietis, puikiai susižaidęs su daugeliu „Bayern“ žaidėjų šalies rinktinėje. Be to, M.Hummelso vaikystės miestas yra Miunchenas, jo šeima šiame mieste gyvena ir dabar.

M.Hummelsas lankė „Bayern“ futbolo akademiją, šiame klube pradėjo ir profesionalo karjerą, o pagrindinėje komandoje sužaidė vienintelį susitikimą 2006-2007 m. sezone. Nuo 2007-2008 m. jis atstovauja „Borussia“.

Kapitonas palieka laivą. Kuo greičiau – tuo geriau!
Kapitonas palieka laivą. Kuo greičiau – tuo geriau!

Taip pat skaitykite: „Borussia“ sirgaliai atviri: „Goetze – ats***sk nuo „Dortmundo“

Gynėjas būtų jau trečiasis itin svarbus „Borussia“ narys, per pastaruosius kelerius metus persikėlęs į „Bayern“.

2013 m. į „Bayern“ persikėlė puolėjas Mario Goetze, kurį bavarai išpirko už 37 mln. eurų. Po metų, pasibaigus sutarčiai su Dortmundo ekipa, į Miuncheną išvyko ir lenkas Robertas Lewandowskis.

Pastaruoju metu vis dažniau kalbama, kad vietą „Bayern“ prarandantis M.Goetze gali grįžti į „Borussia“, tačiau klubo sirgaliai nenori apie tai girdėti. 23 metų vokietis vis dar vadinamas išdaviku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius