Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Beckhamas Londone uždarė savo vardo futbolo akademiją

Šimtai nepatenkintų tėvų, tarp jų ir Davido Beckhamo sesuo, pirmadienį surengė protesto akciją prie savaitgalį duris uždariusios turtingiausio pasaulio futbolininko vardo akademijos Londone.
Davidas Beckhamas
D.Beckhamo vardo akademija Londone veikė 5 metus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2005 metais atidaryta futbolo akademija buvo didžiausia uždarų patalpų mokykla visoje Europoje, vienijusi per 80 tūkst. įvairaus amžiaus mokinių. Joje darbavosi 26 treneriai.

Nepaisant to, praėjusį mėnesį kartu su AEG kompanija akademiją valdęs D.Beckhamas užsiminė uždarantis šią didžiulio populiarumo Anglijos futbolo rinktinės saugo gimtinėje sulaukusią mokyklą.

Mat šių metų pabaigoje baigiasi akademijos penkerių metų patalpų nuomos sutartis. Tačiau D.Beckhamas pažadėjo surengti mobilią futbolo akademiją ir moksleivius futbolo paslapčių mokyti kaskart aplankydamas vis skirtingą mokyklą.

Tačiau tėvų įtūžio tai nesumažino. Pirmadienį šimtai savo vaikus į D.Beckhamo vardo futbolo mokyklą leidusių tėvų surengė protesto akciją ir reikalavo neuždaryti sėkmingai dirbusios akademijos.

Protestuotojų gretose buvo ir D.Beckhamo sesuo Lynne, kuri į brolio futbolo akademiją leido tris savo vaikus – 11 metų Georginą, 9 metų Freddie ir 4 metų Joshą.

„Daugybė vaikų nusivylė tokiu sprendimu. Ne išimtis ir manieji. Ypač nusiminė mano vyresnysis. Nežinau, kas bus toliau, šiuo metu negaliu pasakyti, kur mano vaikai toliau lankys futbolo treniruotes. Šios akademijos uždarymas yra didžiulis praradimas, – nusivylimo neslėpė turtingiausio planetos futbolininko sesuo. – Nemanau, jog uždaryti akademiją nusprendė pats Davidas. Tačiau su juo apie tai kol kas dar nešnekėjau, nes šią savaitę giminėje turėjome svarbesnių įvykių – mirė mūsų senelis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius