Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckhamas – ne tik reklama (video)

Pasaulio čempionų italų šalyje „Spice Berniukas“ Davidas Beckhamas tapo visuotiniu numylėtiniu. „Milan“ klubo vadovai svarsto galimybę pratęsti kontraktą su anglų futbolo žvaigžde.
D.Beckhamas pelnė pirmąjį įvartį „Milan“ klubui
D.Beckhamas pelnė pirmąjį įvartį „Milan“ klubui. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Italų „Milan“ klubo sirgaliai, žiniasklaida, komandos draugai ir vadovai nori jį įtikinti, kad iki kovo 8 dienos pasirašyta sutartis nėra galutinė ir ją reikėtų pratęsti.

„Beckhamas įrodė esantis ne vien „Armani“ reklama, apatinės kelnaitės, žavesys ir rinkodara“, – kai „Milan“ 4:1 sutriuškino „Bologna“ komandą, rašė „Gazzetta dello Sport“. Šiame mače D.Beckhamas pelnė savo pirmą įvartį per trejas Milano ekipoje žaistas rungtynes. „Iki šiol apie jį tik rašė laikraščiai, o dabar jis ir aikštėje parodė, ką gali“, – skelbė laikraštis.

Geriau nei Holivude

JAV klubo „Los Angeles Galaxy“ italų komandai paskolintas anglų žaidėjas – stipriai priklausomas nuo reklamos pasaulio. „Mano sutartis numato, kad čia būsiu iki kovo. Toliau matysime, kas nutiks“, – nesiėmė spėlioti 33 metų futbolininkas.

Atrodo, kad Anglijos rinktinei 107 rungtynėse atstovavęs saugas Senajame žemyne laimingesnis nei Holivude, tačiau būtent už Atlanto jis reikalingas kaip rinkodaros elementas. „Šiuo momentu Milanas yra mano namai ir aš mėgaujuosi čia būdamas. Juk žaidžiu viename iš didžiausių pasaulio klubų“, – komentavo jis.

Kaka – optimistas

„Milan“ strategas ir kolegos juokais mėgina prikalbinti D.Beckhamą likti. „Davidas – tikras profesionalas. Kiekvieno trenerio svajonė – turėti 25 tokio būdo žaidėjus, – kalbėjo Carlo Ancelotti. – Jeigu jis sako, kad pažiūrėsime, vadinasi, galvoja pasilikti.“

Tikiu, kad Davidas liks bent porą metų pas mus.

Anot jo, viskas priklauso nuo D.Beckhamo. Jeigu jis panorės, nutrauks sutartį Amerikoje. Brazilas Kaka, pelnęs du įvarčius į „Bologna“ vartus, nusiteikęs optimistiškai. „Tikiu, kad Davidas liks bent porą metų pas mus. Jis gali būti komandai labai naudingas“, – teigė milijoninį anglų „Manchester City“ pasiūlymą atmetęs brazilas.

Vilties nedaug

„Iki šiol dėl Beckhamo mainų buvome kritikuojami. Dabar mūsų klausia, kodėl negalime jo ilgiau pasilikti“, – komentavo „Milan“ klubo viceprezidentas Adriano Galliani. Visose trejose rungtynėse anglas buvo aikštėje nuo pirmos iki paskutinės minutės ir, daugelio nuomone, gerokai sustiprino žaidimą.

Vis dėlto A.Galliani turi nedaug vilties, kad D.Beckhamą pavyks išlaikyti ilgiau, nei numatyti kontrakte. „Pasirašėme sutartį su „Galaxy“ ir turime ją gerbti“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius