Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Bukarešto „Dinamo“ nusitaikė į „Žalgirio“ snaiperį Kamilį Bilinskį

Rumunijos spauda tikina, kad Vilniaus „Žalgiryje“ žaidęs lenkas Kamilis Bilinskis netrukus turėtų pasirašyti sutartį su Bukarešto „Dinamo“ klubu
Kamilis Bilinskis
Kamilis Bilinskis / zalgiris-vilnius.lt/Sauliaus Čirbos nuotr.

„Šią žiemą komanda turėtų pasipildyti 3-4 žaidėjais. Iš jų – vienas ar du puolėjai. Vienas jų gali patyręs užsienietis, o kitas – jaunesnis. Aš norėčiau, kad tai būtų jaunas rumunas, bet deja tam turime labai mažai variantų“, – kalbėjo Bukarešto „Dinamo“ akcininkas Ionutas Negoita.

Rumunijos žurnalistai tvirtina išsiaiškinę, kad pirmas iš galimų puolėjų „Dinamo“ taikinyje yra pusantrų metų „Žalgiryje“ žaidęs lenkas Kamilis Bilinskis. Anot jų, klubas su lenku žada pasirašyti sutartį ir tai būtų labai puikus sandėris „Dinamo“, turinčiam problemų puolime.

Dauguma rumunų interneto portalų pabrėžia, kad K.Bilinskis „Dinamo“ atitektų be didelių investicijų, kadangi Lietuvos čempionų puolimo lyderis šiuo metu turi laisvo agento statusą.

„Žalgirio“ techninis direktorius Andriejus Ovčinikovas portalui sportas.info patvirtino, kad „Žalgirio“ sutartis su lenku yra pasibaigusi.

K.Bilinskis buvo vienas iš ryškiausių „Žalgirio“ legionierių. Puolėjas A lygos pirmenybėse įmušė 21 įvartį ir buvo antras iš rezultatyviausių čempionato žaidėjų. Kelis įvarčius A.Bilinskis yra įmušęs LFF taurės turnyre ir UEFA Europos lygos atrankos varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius