-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: L.Messi ir Neymaro bei „Bayern“ atakų šou iš varžovų paliko šlapią vietą

Antradienį į Europos futbolo stadionus sugrįžo Čempionų lygos varžybos. Įdomiausia dvikova vyko Paryžiuje, kur svečiavosi Londono „Arsenal“ futbolininkai, o rezultatyviausios rungtynės sužaistos Barselonoje ir Miunchene, kur šeimininkai į skutus draskė varžovų gynybą.
Lionelis Messi įmušė tris įvarčius, Neymaras atliko 4 rez. perdavimus
Lionelis Messi įmušė tris įvarčius, Neymaras atliko 4 rez. perdavimus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Daugiausia įvarčių krito C grupės susitikime Barselonoje, kur vietos „Barcelona“ pasityčiojo iš Škotijos čempiono Glazgo „Celtic“ – 7:0 (2:0).

Jau 3-ąją min. krito Lionelio Messi įvartis. Katalonai įžaidė kampinį ir po gražios kombinacijos L.Messi atsidūrė prieš vartus.

Pirmasis Messi įvartis

Po 20-ies minučių svečiai galėjo išlyginti rezultatą, kai „Barcos“ vartininkas Marcas-Andre ter Stegenas pargriovė varžovą baudos aikštelėje. Vis dėlto pats vokietis atrėmė Moussa Dembele baudinį. Vos po kelių akimirkų, 27-ąją min. puikus L.Messi ir Neymaro žaidimas leido argentiniečiui pelnyti antrąjį įvartį.

Atmuštas baudinys
Antrasis Messi įvartis

Praėjus tik penkioms antrojo kėlinio minutėms Neymaras pelnė trečiąjį įvartį. Puolėjas puikiai realizavo baudos smūgį, nors dalis kaltės dėl įvarčio tenka ir „Celtic“ vartininkui.

Neymaro baudinys

Jau 59-ąją min. krito ketvirtasis įvartis, kai Neymaras iš krašto atliko savo trečiąjį rezultatyvų perdavimą, o kamuolys idealiai užkibo ant Andreso Iniestos kojos ir atsidūrė vartuose.

Gražus Iniestos įvartis

Po akimirkos „hattricką“ užfiksavo L.Messi – tai buvo jau šeštasis kartas, kai argentinietis pelnė tris įvarčius Čempionų lygoje. „Barcos“ lyderis aplenkė penkis sykius tai padariusį Cristiano Ronaldo.

Trečiasis Messi įvartis

Galiausiai 75 min. įmušė ir trečiasis MSN narys – Luisas Suarezas. Po puikaus Neymaro perdavimo į baudos aikštelę urugvajietis atsidūrė per kelis metrus nuo vartų ir sukdamasis galingu smūgiu šovė į tinklą.

Luisas Suarezas muša šeštąjį įvartį

Visišką svečių iš Škotijos gniuždymą 88-ąją min. užbaigė L.Suarezas, po L.Messi perdavimo į tuščius vartus įmušęs antrąjį savo įvartį.

Antrasis Luiso Suarezo įvartis

Kitos grupės rungtynės neįvyko dėl Mančesteryje siautusios liūties.

D grupė

Miuncheno „Bayern“ – „Rostov“ 5:0 (2:0)

Rusijos klubo futbolininkai žaidė simpatišką futbolą, tačiau jau pirmajame kėlinyje buvo nubausti dviem įvarčiais. 28 min. Robertas Lewandowskis buvo nugriautas baudos aikštelėje ir pats realizavo 11 metrų baudinį.

Antrasis įvartis krito į „Rostov“ rūbinę. Davidas Alaba surengė gražų reidą kairiajame krašte, atlikdamas perdavimą į baudos aikštelę, kur Thomasas Mulleris nestabdydamas kamuolio smūgiavo tiksliai į vartus.

Po pertraukos komandų meistriškumo skirtumas nepaliko abejonių, kas laimės. Po greitos atakos jau 53-ąją min. įmušė Joshua Kimmichas. Praėjus tik 7 minutėms jaunasis vokietis pasižymėjo antrą sykį – po J.Bernato perdavimo saugas puikiu sprintu atsidūrė prie kamuolio ir įmušė antrąsyk. Paskutinę vinį rusams įkalė J.Bernatas.

Eidhoveno PSV – Madrido „Atletico“ 0:1
[0:1] S.Niguezas 43 min.
A.Guardado (PSV) neįmušė 11 m baudinio 45+2 min.

A grupė

„Paris Saint-Germain“ – Londono „Arsenal“ 1:1 (1:0)

41 sekundė – tiek laiko užteko šeimininkams pelnyti įvartį. „Arsenal“ pabandė pasitikti PSG aukštu spaudimu, tačiau pražiopsojo Serge'o Aurier reidą dešiniuoju kraštu. Gynėjas atliko aukštą perdavimą į baudos aikštelę, kur Edinsonas Cavani puikiu smūgiu nukreipė kamuolį į vartus.

Cavani įvartis

Urugvajietis jau pirmąjį kėlinį galėjo užbaigti su „hattricku“, tačiau iššvaistė dvi puikias progas pasižymėti, tačiau „Arsenal“ niekuo pavojingu neatsakė.

Ir po pertraukos E.Cavani švaistė jam komandos draugų sukurtas progas. Neįmuši tu – įmuša tau. Sužaidus 78 min. Alexis Sanchezas pirmasis prišoko prie kamuolio, kurį atmušė vartininkas, ir išlygino rezultatą.

Jau per teisėjo pridėtą laiką teko parodyti dvi raudonas korteles. Nuo mačo pradžios žaidęs Marco Veratti ir tik antrajame kėlinyje į aikštę žengę Olivier Giroud gavo po antrą įspėjimą

„Basel“ – Razgrado „Ludogorets“ 1:1 (0:1)
[0:1] J.Cafu 45 min.
[1:1] R.Steffenas 80 min.

B grupė

Lisabonos „Benfica“ – Stambulo „Bešiktaš“ 1:1
[1:0] F.Cervi 12 min.
[1:1] A.Talisca 90+3 min.

Kijevo „Dinamo“ – „Napoli“ 1:2
[1:0] D.Garmašas 26 min.
[1:1] A.Milikas 36 min.
[1:2] A.Milikas 45+2 min.
68 min. S.Sydorčiukas („Dinamo“) raudona kortelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius