-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: „Real“ žengė į finalą, Cristiano Ronaldo žaidė krepšinį

Atsakomosiose Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse trečiadienį Madrido „Real“ 1:0 nugalėjo „Manchester City“ ir žengė į turnyro finalą. Jame stebėsime Madrido derbį tarp „Real“ ir „Atletico“.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Madrido „Real“ – „Manchester City“ 1:0
Bendras rezultatas: 1:0

Pirmosios rungtynės Mančesteryje baigėsi lygiosiomis 0:0. Madride „Real“ įrodė savo pranašumą ir beveik neprileido „Manchester City“ prie savų vartų. Jau 14-ą kartą istorijoje „Real“ žais Čempionų lygos finale.

Jau 9-ąją rungtynių minutę „Manchester City“ neteko kapitono Vincento Kompany. Atrodo, kad futbolininkui atsinaujino šlaunies trauma. Jį turėjo pakeisti Eliaquimas Mangala.

20-ąją minutę Madrido klubą į priekį išvedė Garethas Bale'as. Po Dani Carvajalio perdavimo velsietis dešine koja smūgiavo į tolimąjį vartų kampą. Tiesa, vėliau buvo įskaitytas Fernando įvartis į savus vartus, nes į jį atsimušė G.Bale'o smūgiuotas kamuolys ir po rikošeto įskriejo į vartus. Tai būtų buvęs pirmasis G.Bale'o įvartis šiame Čempionų lygos sezone. Pastarąjį kartą puolėjas turnyre pasižymėjo 2014 metų gruodį.

36-ąją minutę Madrido klubas jau norėjo švęsti dar vieną įvartį, bet teisėjas užfiksavo nuošalę. Po laisvo smūgio kamuolį į vartus pasiuntė Pepe, tačiau jis buvo nuošalėje ir įvartis nebuvo įskaitytas.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Mančesterio ekipa sukūrė pirmą rimtesnę progą. Fernandinho iš baudos aikštelės prieigų smūgiavo stipriai ir kamuolys lietė virpstą.

Antrajame kėlinyje Cristiano Ronaldo toliau bandė pralaužti Mančesterio gynybą. 55-ąją minutę jo smūgį galva neutralizavo Joe Hartas.

Madrido ekipoje Lucas Vázquezas pakeitė Jese.

64-ąją minutę C.Ronaldo iš nuošalės bandė įmušti į vartus. Net po teisėjo švilpuko puolėjas įmetė rankomis kamuolį į vartus, bet geltonos kortelės išvengė. Internautai kaipmat priminė futbolininkui, kad jis žaidžia futbolą, o ne krepšinį.

89-ąją minutę pagaliau pabudo Sergio Aguero. Argentinietis galingai smūgiavo virš vartų. Rungtynių pabaigoje ant žolės kurį laiką praleido Keyloras Navas. Madrido vartininkas visgi galėjo užbaigti rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius