-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cescas Fabregas su futbolo agentu santykius aiškinsis teisme

„Barcelona“ saugas Cescas Fabregas ir buvęs jo agentas Joseba Diazas santykius aiškinsis teisme, skelbia Ispanijos portalas teinteresa.es.
Cescas Fabregas
Cescas Fabregas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak pranešimo, anksčiau futbolininko interesams atstovavęs agentas pateikė ieškinį savo buvusiam klientui už tai, kad šis neva „nesilaikė susitarimo nuostatų“.

Jei abi konfliktuojančios pusės nesusitars taikiai, o taip, atrodo, neįvyks, C. Fabregasui ir J. Diazui teks apsilankyti teismo posėdyje Bilbao mieste.

2003 metais J. Diazas tuometinę „Barcelona“ jaunimo akademijos žvaigždę įkalbėjo palikti Katalonijos klubą ir pasirašyti kontraktą su Londono „Arsenal“. Anglijos ekipai C. Fabregas atstovavo iki 2011-ųjų vasaros.

Prieš du metus futbolininkas atsisakė J. Diazo paslaugų ir savo interesais rūpintis patikėjo anglui Darrenui Deinui, kurio tėvas Davidas yra buvęs „Arsenal“ viceprezidentas.

Teigiama, kad dabar buvęs C. Fabregaso agentas reikalauja iš saugo piniginės kompensacijos už netesybas ir anksčiau laiko nutrauktą darbo sutartį. J. Diazo pageidaujama gauti suma kol kas nėra įvardijama.

Panašioje situacijoje šių metų kovą buvo atsidūręs dar vienas „Barcelona“ futbolininkas.

Puolėjas Davidas Villa bylinėjosi su savo buvusiu agentu Jose Luisu Tamargo. Šis iš žaidėjo už anksčiau laiko nutrauktą sutartį reikalavo net 6 milijonų eurų kompensacijos. Ieškinio nagrinėjimas Astūrijos regiono Avileso miesto teisme baigėsi Davido Villos pergale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius