-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Couceiro lieka prie Lietuvos rinktinės vairo

Lietuvos nacionalinė rinktinė 2010 metų pasaulio čempionato atrankos ciklą baigs vadovaujama portugalo Jose Couceiro. Taip nusprendė trečiadienį posėdžiaudamas Lietuvos futbolo federacijos Vykdomasis komitetas.
Jose Couceiro
Ar iki spalio 21 dienos galiojantis kontraktas su strategu bus pratęstas ilgesniam laikui, paaiškės vėliau. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jose Couceiro

Klausimų dėl J.Couceiro ateities kilo po šiemet patirtų pralaimėjimų pasaulio čempionato atrankos varžybose. Lietuvos rinktinė šiemet du kartus nusileido Prancūzijai ir Rumunijai, tačiau skaudžiausiai atsiliepė paskutinė netikėta nesėkmė rungtynėse su Farerų salų komanda.

Po jos lietuviai ne tik praktiškai prarado viltis grumtis dėl antrosios vietos grupėje, tačiau ir susikomplikavo padėtį kovoti dėl 3–4 vietų. Po 8 rungtynių lietuvius dviem taškais lenkia Austrijos rinktinė, o Lietuvos ir Rumunijos ekipos turi vienodai taškų.

LFF vadovai neslėpė nesantys patenkinti trenerio iš Portugalijos darbo rezultatais, tačiau nusprendė jam leisti baigti šį atrankos ciklą. Ar iki spalio 21 dienos galiojanti sutartis su strategu bus pratęsta, paaiškės vėliau.

Lietuviai į treniruočių stovyklą renkasi jau kitą savaitę ir spalio 10 dieną svečiuose žais su Austrija, o spalio 14-ąją Marijampolėje susitiks su Serbijos ekipa.

J.Couceiro Lietuvos rinktinei vadovauja nuo praėjusių metų rugpjūčio. Stratego vedami lietuviai iškovojo sensacingą pergalę Rumunijoje rezultatu 3:0 ir po kelių dienų 2:0 nugalėjo Austrijos rinktinę, tačiau taip pat pralaimėjo Serbijai išvykoje 0:3. Minimali sėkmė rezultatu 1:0 mače su Farerų salomis prieš metus – paskutinė lietuvių pergalė oficialiose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius