-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Vencevičius: „Neramu, kad daug įvarčių praleidžiame standartinėse situacijose“

Po trečių iš eilės lygiųjų Visagine, kur 1:1 (1:1) sužaista su praėjusiame ture čempionus įveikusiu Utenos „Uteniu“, „Jonavos“ žaidėjai ir treneriai pažymėjo, kad ekipa sužaidė du skirtingus kėlinius.
Donatas Vencevičius
Donatas Vencevičius / V.Gimžausko nuotr.

„Jonavos“ klubo naujokas iš Ukrainos Maksimas Marusičius, kuris atliko rezultatyvų perdavimą įvartį pelniusiam Tomui Salamanavičiui, liko nusivylęs rezultatu.

„Nesu patenkintas lygiosiomis. Šiandien turėjome pasiimti savo tris taškus, o ne vieną. Kitose rungtynėse stengsimės pagaliau iškovoti pergalę“, – kalbėjo pirmą kartą startinėje sudėtyje debiutavęs ukrainietis.

Puolėjo teigimu, savo žaidimą jo komanda pradėjo rodyti tik antroje rungtynių pusėje. „Pirmoje rungtynių pusėje nesisekė, negalėjome rasti savo žaidimo. Varžovai nuolatos mus spaudė aikštėje, nedavė laisvės, dėl to mums buvo sunku kažką parodyti. O vėliau antroje rungtynių dalyje susikaupėme ir pradėjome rodyti savo žaidimą, uteniškiai „atidavė“ mums aikštę, buvo mažiau spaudimo. Pradėjome agresyviau žaisti, susikūrėme kelis šansus, bet, deja, jais nepasinaudojome. Aš pats turėjau dvi neblogas progas“, – pasakojo M.Marusičius

Klubo vyr. treneris Donatas Vencevičius pažymėjo, kad šiose rungtynėse „Utenis“ nenustebino, jonaviškiai ir tikėjosi atkaklios kovos. „Važiavome pas rimtą priešininką, jie buvo po teigiamų emocijų ir mes buvome rimtai nusiteikę kovai. Norėjosi pergalės, bet lygiosios išvykoje – gal ir neblogai“, – po rungtynių kalbėjo ekipos vyr. strategas.

Futbolo specialistas pažymėjo, kad šiose rungtynėse jo komanda sužaidė du skirtingus kėlinius. „Buvo du skirtingi kėliniai. Pirmą kėlinį žaidimas nesigavo, daug techninio broko, atrodėme kaip sukaustyti. Antrame kėlinyje vaikinai nusiramino, susikūrėme keletą realių progų įvarčiui pasiekti, bet, deja, 1:1. Neramina truputį standartinės situacijos, nes iš keturių praleistų įvarčių tris praleidome po standartinių padėčių“, – teigė D.Vencevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius