Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Davidas Beckhamas pradės treniruotis su „Tottenham Hotspur“ klubu

Žais Davidas Beckhamas Anglijoje ar nežais? Bus pakviestas į Anglijos rinktinę ar ne? Intriga auga, nes šiandien 35 metų futbolininko sveikatą turėtų patikrinti „Tottenham Hotspur“ klubo medikai. Bet apie galimybę apsivilkti šio klubo marškinėlius, kalbėti dar anksti.
D.Beckhamas gavo traumą, o „Galaxy“ pralaimėjo
Davidas Beckhamas pradės treniruotis su „Tottenham Hotspur“ komanda. / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs Anglijos rinktinės kapitonas vis dar nepraranda vilčių, kad jis sudomins rinktinės trenerius. Todėl artimiausią mėnesį Beckhamas nusiteikęs treniruotis su Totenhemo klubu. Šiandien futbolo garsenybės sveikatą ir fizines galimybes turėtų patikrinti medikai, o jau rytoj numatyta pirma bendra treniruotė.

Aišku, „Tottenham Hotspur“ klubas nepraranda vilties, kad pavyks susitarti su Los Andželo „Galaxy“ komanda, kuriai priklauso garsenybė. Kol už Atlanto vykstančiame čempionate – pertrauka, Beckhamas sutiktų pažaisti Europoje. Tačiau derybos dėl trumpalaikės nuomos kol kas laukiamų rezultatų nedavė... Čempionatas JAV bus atnaujintas kovo mėnesį, Los Andžele Beckhamo laukia likus mėnesiui iki varžybų pradžios.

Tad sugrįžimo į tėvynę istorijoje taškas dar tikrai nepadėtas...  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius