-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl nepavykusio Davido de Gea perėjimo „Real“ suvertė kaltę „Manchester United“

Dėl Davido De Gea neįvykusio perėjimo fiasko Madrido „Real“ kaltina „Manchester United“.
Davidas de Gea
Davidas de Gea / „Scanpix“ nuotr.

Karališkasis klubas antradienį paskelbė oficialų pareiškimą, kurioje atskirais punktais paaiškino savo įvykių versiją.

  1. „Manchester United“ atsisakė derėtis dėl žaidėjo registracijos niuansų iki pat pirmadienio ryto.
     
  2. „Real“, suvokdami registracijos sunkumus, kurie kilo dėl derybų atidėliojimo, vis tiek sutiko derėtis.
     
  3. Kai „Manchester United“ pradėjo derybas pirmadienio ryte, jie tai darė priklausomai nuo to, jog jiems bus leista derėtis dėl Keyloro Navaso persikėlimo į jų klubą. Mančesterio klubas „Real“ pranešė, kad kontaktavo su minėtojo žaidėjo agentu.  
  4. „Real“ ir „Man United“ greitai susitarė dėl abiejų žaidėjų perėjimų. Sutvarkę būtinus kontraktų dokumentus bei su intencija į FIFA Transferų sistemą (TMS) viską išsiųsti laiku, o taip pat sutvarkyti reikalus su Ispanijos futbolo lygos (LFP) registracija, „Real“ išsiuntė dokumentus „Manchester United“ klubui 13 val. 39 min. Ispanijos laiku.

  5. „Manchester United“ su tam tikrais mažais pakeitimais atsiuntė savo komentarus dėl kontraktų po 8 valandų, 21 val. 43 min. Ispanijos laiku. Kadangi pakeitimai nebuvo svarbūs, „Real“ iškart su jais sutiko su intencija kuo greičiau užregistruoti žaidėjus TMS ir LFP.

  6. Pasirašius tiek D. De Gea, tiek K. Navaso kontraktus, „Real“ anglų klubui juos išsiuntė 23 val. 32 min. Ispanijos laiku.

  7. „Manchester United“ pasiekė galutinį susitarimą su K. Navaso atstovais 23 val. 53 min. ir tuo metu žaidėjas turėjo pasirašyti kontraktą su savo naujuoju klubu.

  8. „Manchester United“ įvedė D. De Gea, tačiau ne K. Navaso, duomenis į TMS sistemą lygiai vidurnaktį Ispanijos laiku, tuo pat metu pateikdami nuorodą į „Real“ pasirašytus kontraktus. „Real“ gavo pilnus dokumentus bei bandė juos išsiųsti 0 val. 2 min. Ispanijos laiku, tačiau TMS sistema tada jau buvo uždaryta.

  9. 0 val. 26 min. Ispanijos laiku FIFA kompiuterių sistema pasiūlė užpildyti D. De Gea perėjimo detales žinant, kad transferų langas Anglijoje vis dar atidarytas. „Real“ nusprendė išsiųsti dokumentus į LFP net žinodami, jog transferų langas jau užsidarė.

  10. Trumpai tariant, Madrido „Real“ padarė viską ką galėjo, kad šie du perėjimai įvyktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius