Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dėl „West Ham“ nesėkmių išgyvenantis treneris neturi laiko net duoti vardo naujagimei

Vos tris taškus per penkerias rungtynes šiame „Premier“ lygos sezone surinkusios „West Ham United“ ekipos treneris Slavenas Biličius labai smarkiai išgyvena dėl ekipos nesėkmių. Kroatas net neturi laiko išrinkti vardo dukrai.
Slavenas Biličius
Slavenas Biličius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

„Jau sakiau savo asistentams, kad jaučiuosi labai keistai, nes prieš kelias dienas man gimė dukra, tačiau aš galiu galvoti tik apie futbolą. Tai nėra gerai.

Žinoma, kad aš ją dievinu ir vien dėl jos galėčiau keliais nueiti iki Australijos. Tačiau kai jie manęs paklausė apie jos vardą, atsakiau, kad dar neišrinkome. Tai dėl futbolo – turiu dirbti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo S.Biličius.

Praėjusį sezoną „West Ham“ netikėtai užėmė septintąją vietą, nors iki paskutiniųjų savaičių varžėsi dėl vietos Čempionų lygoje.

Šį sezoną „West Ham“ per penkerias rungtynes patyrė keturias nesėkmes ir iškovojo vienintelę pergalę. Sekmadienį „Plaktukai“ namie priims „Southampton“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius