-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emilijus Zubas lieka Izraelyje – pratęsė sutartį su Tel Avivo „Hapoel“

Lietuvos rinktinės vartų sargas, žibėjęs draugiškose rungtynėse Graikijoje, kurios pasibaigė 0:0, klubinę karjerą ir toliau tęs Izraelyje.

32-ejų Emilijus Zubas metams pratęsė sutartį su aukščiausioje lygoje išlikusia Tel Avivo „Hapoel“ ekipa, į kurią atvyko žiemą ir svariai prisidėjo prie komandos neiškritimo – tuo metu „Hapoel“ buvo daugiausiai įvarčių visoje Izraelio lygoje praleidžianti ekipa.

Galiausiai Tel Avivo klubas finišavo 10-oje vietoje iš 14 komandų.

Po persikėlimo iš „Arouca“ klubo Portugalijoje E.Zubas sužaidė 14 rungtynių (iš 15) ir praleido 13 įvarčių. „Hapoel“ per šį laiką šventė 4 pergales ir 5 sykius sužaidė lygiosiomis.

Naujojoje E.Zubo sutartyje yra numatytas ir pliusas – galimybė pratęsti bendradarbiavimą dar vienam sezonui.

„Tikrai susijungiau su klubu ir jaučiu, kad turiu tęsti savo kelionę čia. Tikiu, kad mūsų laukia šviesesnė ateitis. Negaliu sulaukti kito sezono“, – „Hapoel“ svetainėje teigė pats E.Zubas.

„Dėkoju nuostabiems klubo sirgaliams už palaikymą. Man tai – labai svarbu ir aš tai labai vertinu. Pasimatysime stadione“, – pridūrė lietuvis.

E.Zubas žaidė Izraelyje ir anksčiau – nuo 2016 iki 2020 metų jis gynė kito Tel Avivo klubo „Bnei Yehuda“ aprangą ir laimėjo dvi šalies taures.

Apsivilkęs „Hapoel“ aprangą ir prie Lietuvos rinktinės vairo grįžus Edgarui Jankauskui, kvietimo į nacionalinę komandą sulaukė ir E.Zubas.

Atrankos į Europos čempionatą rungtynėse su Serbija (0:2) jis sėdėjo ant suolo, bet kontrolinėje dvikovoje su Graikija (0:0) varė į neviltį varžovų puolėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius