-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estijos futbolo rinktinės kapitonas Raio Piiroja: „Dalis pasakų baigiasi liūdnai...“

Estijos futbolo rinktinės svajonė patekti į 2012 metų Europos futbolo čempionatą subliuško jau pirmajame atkrintamųjų varžybų mače. Taline estai net 0:4 pralaimėjo airiams.
Estai mačą baigė be dviejų pašalintų žaidėjų.
Estai mačą baigė be dviejų pašalintų žaidėjų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teoriškai estai dar turi galimybių atsigriebti atsakomajame mače antradienį Airijoje, tačiau juos dabar tenkintų tik pergalė mažiausiai 4 įvarčių skirtumu.

Nors estai jau sukūrė ne vieną futbolo stebuklą šiame atrankos cikle – vien pirmą kartą šalies istorijoje patekdami į atkrintamąsias varžybas, tačiau dar vienu stebuklu, panašu, netiki ir patys futbolininkai.

„Dalis pasakų baigiasi liūdnai...“ – po tragiško pralaimėjimo namuose konstatavo Estijos futbolo rinktinės kapitonas Raio Piiroja.

Jis, kaip ir dar vienas estų futbolininkas, mačą baigė anksčiau laiko – užsidirbo raudonąją kortelę. Estų treneris Tarmu Ruutli po mačo negailėjo priekaištų teisėjams, jo nuomone, nuolaidžiavusiems airiams, tačiau varžovų strategas Giovanni Trapattoni buvo kitos nuomonės.

„Aš suprantu varžovų priekaištus, tačiau taisyklės yra taisyklės. Jeigu esi paskutinis gynėjas ir nutrauki ataką, gauni raudonąją kortelę Lygiai taip pat, kai žaidi rankomis“, – estų priekaištams atsikirto G.Trapattoni.

Rungtynių reportažas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius