-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fergusonas: „Visko šiemet nelaimėsime“

Seras Alexas Fergusonas dabartinę „Manchester United“ komandos sudėtį pavadino geriausia per visą savo karjerą Mančesteryje, tačiau teigė netikintis, jog ji yra pajėgi iškovoti penkis titulus šiame sezone.
Sero A.Fergusono treniruojama „Manchester United“ ekipa šiame sezone jau triumfavo pasaulio futbolo klubų čempionate ir Anglijos lygos taurės varžybose.
A.Fergusono treniruojama „Manchester United“ ekipa šiame sezone jau triumfavo pasaulio futbolo klubų čempionate ir Anglijos lygos taurės varžybose. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Manchester United“ vienuolikė šiame sezone turi galimybę padaryti tai, ko futbolo pasaulyje dar nėra pavykę padaryti nė vienam klubui – per vieną sezoną iškovoji penkis titulus. „Raudonaisiais velniais“ pravardžiuojama ekipa šiame sezone jau triumfavo pasaulio klubų čempionate ir Anglijos lygos taurės varžybose.

Negano to, „Manchester United“ klubas „Premier“ lygoje prieš artimiausius persekiotojus yra susikrovęs keturių taškų persvarą, o Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės ir UEFA Čempionų lygos turnyruose - nužygiavęs iki atitinkamai pusfinalio ir ketvirtfinalio.

„Šiame sezone visi varžovų puolėjai bijo mūsų gynybos, o gynėjai – mūsų saugų ir puolėjų. Taip, tai suteikia mums nemažai pasitikėjimo savo jėgomis, tačiau iškovoti penkis titulus per sezoną, mano galva, mums bus pernelyg sunku“, - „New Statesman“ žurnalui prisipažino seras A.Fergusonas.

„Tu gali būti geriausias, tačiau tu nebūtinai laimėsi – toks jau tas futbolas“, - sakė A.Fergusonas.

„Tu gali būti geriausias, tačiau tu nebūtinai laimėsi – toks jau tas futbolas. Norint laimėti trofėjus tau turi šypsotis ir sėkmė, taigi būtų juokinga tikėtis, kad ji šypsosis visuose mums likusiuose turnyruose“, - konstatavo 67 metų škotas.

Tiesa, daugiau nei dvidešimtmetį prie Mančesterio klubo vairo stovintis seras A.Fergusonas, neabejojo, jog būtent ši „Manchester United“ vienuolikė yra geriausia per visą jo karjerą.

„Be jokios abejonės ši „Manchester United“ komandos sudėtis yra geriausia per visą mano karjerą Mančesteryje. Kad ir su kokiu grėsmingu priešininku žaidžiame aš galiu būti ramus“, - pagyras savo auklėtiniams žarstė škotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius