-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FIFA „The Best“ apdovanojimai: Lietuvos rinktinės trenerio ir kapitono nuomonės išsiskyrė

Pirmadienį Londone FIFA paskelbė 2023-ųjų geriausiuosius planetos futbolininkus. „The Best“ ceremonijoje antrus metus iš eilės ir trečią kartą istorijoje triumfavo Lionelis Messi.
Už ką balsavo lietuviai?
Už ką balsavo lietuviai? / 15min koliažas

Geriausiuosius tradiciškai rinko kiekvienos FIFA šalies narės nacionalinės rinktinės treneris, kapitonas ir žiniasklaidos atstovas.

Už ką balsavo lietuviai?

Rinktinės kapitonas Fiodoras Černychas savo pirmąją vietą skyrė Norvegijos rinktinės ir „Manchester City“ puolėjui Erlingui Haalandui. Už jo puolėjas rikiavo nugalėtoju tapusį L.Messi ir belgą Keviną de Bruyne.

Elvio Žaldario/LFF nuotr. /Fiodoras Černychas
Elvio Žaldario/LFF nuotr. /Fiodoras Černychas

Tuo tarpu rinktinės strategas Edgaras Jankauskas pirmuoju įrašė L.Messi. Už jo nugaros treneris paliko E.Haalandą ir K.De Bruyne.

Originaliausiai šiuose rinkimuose balsavo Lietuvai atstovaujantis DELFI žurnalistas Mindaugas Augustis. Korespondentas nugalėtoju tapusį L.Messi išvis paliko paraštėse.

Pirmąją vietą spaudos atstovas skyrė Erlingui Haalandui, antrąją „Napoli“ kartvelui Chvičai Kvaracchelijai, trečią – PSG prancūzui Kylianui Mbappe.

Nors 36-erių „Inter Miami“ atstovaujančio L.Messi laimėjimas viešojoje erdvėje ir vėl sukėlė nemažai aistrų, verta būtų pažymėti, kad už argentinietį savo balsus atidavė tokios pasaulio futbolo žvaigždės kaip Luka Modričius (Kroatija), Federico Valverde (Urugvajus), K.Mbappe (Prancūzija), Mohamedas Salahas (Egiptas), Harry Kane'as (Anglija), Robertas Lewandowskis (Lenkija), Virgilas van Dijkas (Nyderlandai), Romelu Lukaku (Belgija), Janas Oblakas (Slovėnija) ir Gianluigi Donnarumma (Italija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius