Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FIFA vadovas liaupsina Maskvą: „Pasirengimas pasaulio čempionatui – įspūdingas“

Tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) prezidentas Gianni Infantino antradienį pareiškė esantis patenkintas Maskvos pasiruošimais 2018 metų pasaulio čempionatui, pirmąkart atvykęs į Rusiją po to, kai buvo išrinktas futbolo pasaulio vadovu.
Gianni Infantino
Gianni Infantino / „Scanpix“/AP nuotr.

„Tai išties įspūdinga – taip įspūdinga, kad norėčiau jau dabar iš anksto pagirti ir pasveikinti (Maskvos) merą“, – G.Infantino sakė žurnalistams Lužnikų stadione, kuriame dabar verda statybos.

„Viduje išties jaučiasi futbolo atmosfera – tai futbolo stadionas“, – pažymėjo jis ir pridūrė, kad Lužnikų arena yra „tinkama vieta“ surengti pasaulio futbolo čempionato finalą.

Rusijos sporto ministras Vitalijus Mutko, kuris taip pat yra savo šalies futbolo federacijos vadovas, pridūrė, kad pasiruošimai tam turnyrui vyksta pagal planą.

„Esame patenkinti pasiruošimų eiga“, – ministro žodžius citavo valstybinė naujienų agentūra TASS Rusijos parlamento aukštuosiuose rūmuose.

Tačiau jis pridūrė: „Aišku, esama ir problemų.“

V.Mutko pažymėjo, kad prezidentas Vladimiras Putinas asmeniškai prižiūri pasiruošimus pasaulio čempionatui.

„Kas tris mėnesius siunčiu rašytinę ataskaitą prezidentui“, – sakė jis.

Svarbią pasiruošimų 2018 metų žaidynėms dalį sudaro kelių naujų stadionų statybos arba anksčiau pastatytų arenų modernizavimas visoje šalyje.

2018 metų pasaulio čempionatas vyks 12-oje stadionų vienuolikoje Rusijos miestų, tarp jų Maskvoje, Sankt Peterburge, Kazanėje ir Sočyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius