-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo A lyga: „Ekranas“ egzaminuoja įsibėgėjusią „Bangą“

Po trumpos pertraukos į įprastas vėžes grįžta „SMScredit.lt A lygos“ futbolo čempionatas. Įprastos vėžės – rungtynės dukart per savaitę, o šis maratonas startuoja 13-ojo turo dvikovomis. Trečiadienio vakarą tarpusavyje santykius aiškinasi šalies čempionas Panevėžio „Ekranas“ ir Gargždų „Banga“.
Panevėžio „Ekranas“ įveikė Alytaus „Dainavą“
Panevėžio „Ekranas“ / T.Stasevičiaus nuotr.

Panevėžio „Ekranas“ – Gargždų „Banga“. Gegužės 22 dieną 20 val. Panevėžys, „Aukštaitijos“ stadionas. Pirmajame rate – 2:0.

Pas čempionus gargždiškiai keliauja po trijų triuškinamų pergalių iš eilės. Turnyro lentelėje komandas skiria penkios pozicijos ir devyni taškai, pirmajame rate „Ekranas“ laimėjo Gargžduose, bet panevėžiečių žaidėjas Aurimas Vertelis logiškai pastebėjo, kad lyginti aną ir dabartinę situaciją – sudėtinga.

Kitokia „Banga“, kitoks „Ekranas“. Užtenka paminėti, kad prie komandų vairo nebėra trenerių, kovojusių pirmajame rate – ir Vaidas Žutautas Gargžduose, ir Valdas Urbonas Panevėžyje paliko postus po to, kai sezono uraganai gerokai apipešiojo abi komandas.

Atrodo, kad permainos – į gera. „Ekranas“ į kovą Panevėžyje stos po keturių, o „Banga“ – po trijų pergalių iš eilės. Ir vieni, ir kiti – nors gal skirtingais metodais bei stiliumi – šiuo metu yra visa griaunantys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius