Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo perėjimai ir gandai: Arjenas Robbenas kelsis į „Manchester City”, Edinas Džeko – į „Bayern”?

Iki perėjimų lango atidarymo liko savaitė, tačiau futbolo klubai tartis dėl žaidėjų perėjimo pradeda kur kas anksčiau. Pateikiame naujienas iš futbolo žaidėjų turgaus.
Arjenas Robbenas
Arjenas Robbenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

OFICIALU: Danny Murphy palieka „Fulham“ gretas ir keliasi į „Blacburn“ klubą, su kuriuo sudarė dvejų metų kontraktą.

***

„Bayern“ ketina pateikti pasiūlymą „Manchester City“ ekipai – Edinas Džeko keltųsį į Vokietiją, o Arjenas Robbenas krautųsi lagaminus į Mančesterį. Tuo tarpu olando tėvas prasitarė, kad yra nemenka tikimybė, jog Arjenas paliks Miuncheną.

***

„Barcelona“ ir „Manchester United“ komandos kovoja dėl „Borussia“ ir Vokietijos rinktinės gynėjo Matso Hummelso.

***

„Napoli“ ieško pamainos išvykstančiam Ezequielui Lavezziui, tad Italijos klubo akiratyje atsidūrė „Chelsea“ saugas Raulis Meirelesas.

***

„Manchester City“ žvalgosi pastiprinimo. Skelbiama, kad „miestiečiai“ susidomėjo „Liverpool“ ir „Newcastle“ gynėjais: Danieliu Aggeriu ir Fabricio Colocciniu. Nepaisant to, „Man City“ norėtų sustiprinti ir puolimo grandį – Edinsonas Cavani ir Radamelas Falcao – kandidatai papildyti Anglijos čempionų gretas.

AFP/Scanpix nuotr./Radamelis Falcao prie Atletico pergalės prisidėjo dviem įvarčiais.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Radamelis Falcao

***

„Man City“ ekipa ketina pasiūlyti naują 52 mln. svarų sterlingų vertės kontraktą Davidui Silvai ir taip atbaidyti Madrido „Real“ komandos siekį nusipirkti šį saugą.

***

„Tottenham“ saugas Garethas Bale‘as pareiškė, kad šią vasarą neketina palikti klubo. Tuo tarpu Londono ekipa dairosi pastiprinimo. Skelbiama, kad „Tottenham“ rengia pasiūlymą Gylfiui Sigurdssonui.

***

Madrido „Real“ akiratyje atsidūrė Carlosas Tevezas. Jei „Man City“ sutiktų parduoti puolėją, tokiu atveju pastarieji taikytųsi į „Arsenal“ lyderį Robiną van Persie.

***

Sutarties su „Milan“ ekipa nepratęsęs Clarence‘as Seedorfas neslepia norįs persikelti į Anglijos „Premier“ lygą.

***

Reuters/Scanpix nuotr./Kaka Twitter tinkle turi daugiau gerbėjų nei Cristiano Ronaldo
Kaka ir Cristiano Ronaldo

Kaka tėvas derasi dėl sūnaus sugrįžimo į „Milan“ klubą. Šiuo metu 30-metis brazilas atstovauja Madrido „Real“, tačiau retai patenka į pagrindinę sudėtį.

***

„Malaga“ bei „Liverpool“ akiratyje atsidūręs Bojanas Krkičius tikina ir kitą sezoną atstovausiąs „Roma“ klubui. „Tai – geriausias pasirinkimas man. Esu labai patenkintas pirmaisiais metais Italijoje“, – sakė 21 metų puolėjas.

***

17 įvarčių praėjusį sezoną Anglijos „Premier“ lygoje „Blackburn“ klubui pelnęs puolėjas Yakubu Aiyegbeni  keliasi į Kiniją, kur vilkės „Guangzhou R&F“ marškinėlius. Jo alga sieks net apie 9 milijonus JAV dolerių per metus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius