-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsusis puolėjas kartais pravirksta per pertrauką: „Negaliu to paaiškinti“

Carloso Tevezo tėvas kovoja dėl savo gyvybės. Jis jau 45 dienas yra intensyvios priežiūros palatoje dėl COVID-19. Tad Argentinos futbolininkui sunku suderinti mintis apie jį ir futbolą.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs „Manchester United“, „Manchester City“ ir Turino „Juventus“ puolėjas Carlosas Tevezas dabar yra 36-erių, bet vis dar muša įvarčius.

Argentinietis vėl atstovauja savo jaunystės komandai „Boca Juniors“ ir aikštėje atrodo visai neprastai. Pastarąsias septynerias rungtynes jis pradėjo starto sudėtyje ir pasižymėjo keturiais įvarčiais.

Žaidėjas spindi aikštėje, bet jaučiasi prislėgtas už jos ribų.

„Scanpix“ nuotr./Carlosas Tevezas
„Scanpix“ nuotr./Carlosas Tevezas

C.Tevezo tėvas Segundo užsikrėtė koronavirusu ir susirgo ilgam. Jis yra intensyvios priežiūros palatoje jau 45 dienas.

„Labai sunku. Jausmai yra sumišę. Kartais jaučiuosi gerai, bet kartais paeinu šalin ir pravirkstu per rungtynių pertrauką. Aš negaliu to paaiškinti, – ESPN sakė C.Tevezas. – Sunkūs laikai. Aš keliauju aplankyti tėvo, bet tuo pačiu turiu likti stiprus ir žaisti futbolą.“

Prieš pastarąsias rungtynes Argentinoje „Boca Juniors“ sirgaliai pakabino didelį plakatą stadione. Nors rungtynės žaidžiamos be žiūrovų, paliktu plakatu jie išreiškė paramą C.Tevezui ir jo šeimai.

„Pataikė tiesiai į sielą. Svarbiausias dalykas mums visiems yra sveikata, o aš esu dėkingas žmonėms, kurie palaiko mane“, – sakė jis.

„Scanpix“ nuotr./Carlosas Tevezas
„Scanpix“ nuotr./Carlosas Tevezas

C.Tevezo biologinis tėvas – Juanas Alberto Martinezas – buvo nušautas, kai Carlosui buvo penkeri.

Biologinė motina Fabiana Martinez apleido jį, tad nesaugiame Buenos Airių rajone augęs berniukas buvo įvaikintas savo sesers Adrianos Noemi Martizez ir jos vyro Segundo Tevezo. Jie abu ir išaugino C.Tevezą.

Kaip žinia, futbolininko veidas yra paženklintas nudeginta oda, nuo dešinės ausies iki krūtinkaulio. Tai nelaimingo atsitikimo dar būnant kūdikiu pėdsakas, likęs po nusideginimo verdančiu vandeniu ir trečio laipsnio nudegimo, dėl kurio jis praleido ligoninėje intensyviai prižiūrimas du mėnesius.

„Scanpix“ nuotr./Carlosas Tevezas
„Scanpix“ nuotr./Carlosas Tevezas

Kai C.Tevezas įsitvirtino futbole, jo tuometinis klubas „Boca Juniors“ pasiūlė apmokėti plastinę operaciją, bet žaidėjas atsisakė jos, teigdamas, kad nudeginta oda jam primena tai, koks jis buvo praeityje ir koks yra dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius