-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausiu Anglijos futbolininku žurnalistai išrinko Scottą Parkerį

Geriausiu Anglijoje žaidžiančiu futbolininku Anglijos rašytojų asociacija (FWA) pripažino „West Ham United“ žaidėją Scottą Parkerį. Apdovanijimą Anglijos rinktinės žaidėjas atsiims gegužės 12 dieną.
Scottas Parkeris
Scottas Parkeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

„Scottas šį sezoną iš kitų išsiskyrė stabilumu ir profesionalumu. Jis įkvepia daugelį futbolininkų ir yra vertas milžiniškos pagarbos. Nors „West Ham United“ „Premier“ lygoje užima tik 19 vietą, tikiu, jog šiai komandai pavyks išlikti stipriausioje lygoje“, – tvirtino FWA vadovas Steve‘as Batesas.

30-metis ekipos saugas nuo 2007 metų žaidžia „West Ham United“ klube, o šiemet buvo pakviestas atstovauti Anglijos rinktinei. Beje, šis futbolininkas gynė keturių Anglijos rinktinių amžiaus grupių garbę (U16, U18, U21).

FWA geriausią Anglijos futbolininką renka nuo 1947–1948 metų sezono. Kasmet savo nuomonę dėl geriausio žaidėjo pareiškia apie 400 futbolo žurnalistų iš Anglijos, kurie ir nulemia laimėtoją.

Beje, prieš kelias dienas Anglijos profesionalių futbolininkų asociacija geriausiu šalies čempionato („Premier“ lygos) futbolininku išrinko Londono „Tottenham“ vienuolikės žvaigždę Garethą Bale'ą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius