-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gianluigi Buffonas: „Italijos čempionate turime mažiau motyvacijos nei prieš dvejus metus“

Ilgametis Turino „Juventus“ vartų sargas Gianluigi Buffonas atsargiai vertina savo komandos galimybes trečią kartą iš eilės laimėti Italijos „Serie A“ pirmenybes.
Rungtynės Turine
Rungtynės Turine / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Italijos nacionalinės rinktinės kapitonas taip pat užstojo dažnai spaudoje dėl savo charakterio kritikuojamą komandos naujoką Carlosą Tevezą, kurio debiutinis „Serie A“ įvartis lėmė „Juventus“ pergalę prieš „Sampdoria“.

Kalbėdamas priešais „Sky Sport Italia“ mikrofonus G. Buffonas įvertino komandos trenerio Antonio Contes duotą įspėjimą apie motyvacijos stygių.

„Conte mus įspėjo, jog laimėti trečiąjį „Scudetto“ iš eilės bus be galo sunku, nes daugeliui atrodo priešingai. Neturime tokio alkio ir užsispyrimo, kokį turėjome kovodami dėl pirmojo titulo, todėl yra nemažai rizikos, jog atsiradus pirmiesiems pavojaus ženklams pradėsime byrėti“, – teigė Italijos nacionalinės rinktinės kapitonas.

Ne paslaptis, jog „Manchester City“ rungtyniavęs C. Tevezas buvo įsivėlęs į ne vieną konfliktą su treneriu Roberto Mancini ir klubo valdyba, todėl netrūksta kalbų, jog argentiniečio laukia panaši situacija ir Turine. 

„Viešoji nuomonė apie Tevezą yra klaidinga. Komandos gerovė jam yra svarbiau už savo paties ego, o jo talentui apibūdinti tiesiog nėra žodžių. Jis yra tikras čempionas“.

„Išgirdus kalbas apie galimą Contes išvykimą pajaučiau per nugarą bėgančius šiurpuliukus. Jis yra kertinis mūsų komandos akmuo. Ar atiduočiau trejuss savo karjeros metus už tai, kad jis liktų? Gal nebent tris savaites“, – šmaikštavo G. Buffonas.

Daugelio nuomone, šį sezoną „Juventus“ prioritetas bus UEFA Čempionų lygos turnyras, nes praėjusiais metais italai pasitraukė iš kovos ketvirtfinalių etape, kuriame pralaimėjo čempionais tapusiems Miuncheno „Bayern“ futbolininkams.

„Turime bet kam iššūkį galinčią mesti komandą, tačiau tai nereiškia, kad galime laimėti Čempionų lygą. Tam reikia sėkmės ir ypač per burtų traukimą. Galbūt viskas būtų susiklostę kitaip, jeigu pernai ne ketvirtfinalyje, bet finale būtume susikovę su „Bayern“ ekipa“.

„Kalbant objektyviai, šiuo metu yra trys ar keturios pajėgesnės komandos, kurios gali laimėti trofėjų. Tiesa, aš manau, jog susidūrus su stipresniu varžovu, gali iš savęs daugiau išspausti“, – samprotavo G. Buffonas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius