-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gynyba? Negirdėjau: „Žalgirio“ dubleriai „Taurui“ įmušė 12 įvarčių

Lietuvos futbolo antrajam divizione (I lyga) antradienį užfiksuotas sezono rezultatyvumo rekordas. Vilniaus „Žalgirio“ dublerių komanda į Tauragės „Tauro“ vartus įmušė dvylika įvarčių – po šešis per kėlinį.
Vilniaus „Žalgiris B“ žaidėjai
Vilniaus „Žalgiris B“ žaidėjai / V.Aleksandravičiaas/zalgiris-vilnius.lt nuotr.

Bombarduoti varžovų vartus „Žalgirio B“ futbolininkai pradėjo jau 4-ąją minutę, kai pasižymėjo Justas Lasickas. Antrą įvartį J.Lasickas įmušė tik 28-ąją min., tačiau tada pirmajame kėlinyje „Tauro“ vartininkas kamuolį iš tinklo traukė kas kelias minutes.

Vienas rezultatyviausių I lygos futbolininkų Julius Momkus pasižymėjo trimis įvarčiais (40, 41, 51 min.) ir su 23 įvarčiais snaiperių įskaitoje yra antras.

„Žalgirio B“ gretose po du įvarčius įmušė net keturi žaidėjai – J.Lasickas (4, 28 min.), Erikas Motuzas (30, 34 min.), Aldas Korsakas (55, 65 min.) ir Edgaras Kudzinas (75, 82 min.), o varžovų triuškinimą užbaigė Ernestas Stočkūnas (88 min.).

VIDEO: „Žalgiris B“ 12:0 „Tauras“: įvarčiai (Pirma lyga; XXXI turas; 2015-10-07)

„Tauro“ treneris Darius Stažys guodėsi, kad jo komanda yra smarkiai išretinta traumų, į aikštę jam teko leisti net ne antrosios, o trečiosios sudėties žaidėjus, iš kurių daugelis dar per jauni tokiam lygiui.

„Sužaidėme gal visai neblogai, aišku, rezultatas rodo, kad turime didelę spragą su gynėjais. Kiekvienas pažiūrėjęs lentelę mato, kad mes perkopėme didelį šimtą (iš tikro „Tauras“ praleido 98 įvarčius – aut. past.).

Komplektavome komandą sezono pradžioje, niekas netikėjo, kad čempionato pabaigoje mes taip subyrėsime. Bandome apšaudyti jaunus žaidėjus, kad jie nors truputį patirties įgautų. 9 šios komandos žaidėjai rungtyniavo vaikų regioninėje lygoje, o čia vyrų lyga. Rungtynių gausa, aukštas lygis, krūvis – sunku adaptuotis prie aukšto lygio futbolo“, – po triuškinančios nesėkmės kalbėjo D.Stažys.

VIDEO: D.Stažys: „Rezultatas kalba pats už save“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius