-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Investuotais milijonais į „Hearts“ nusivylęs Vladimiras Romanovas: „Futbolas degraduoja savo gimtinėje“

Edinburgo „Hearts“ futbolo klubo savininkas Vladimiras Romanovas dar sykį nepagailėjo griežtos kritikos situacijai Škotijos futbole bei suabejojo motyvais toliau čia investuoti.
V.Romanovas
Vladimiras Romanovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

Verslininko iš Lietuvos valdomoje ekipoje jau kelias savaites vėluoja algos, o bendros klubo skolos, anot pranešimų, siekia 36 mln. svarų sterlingų.

Be to, vyriausiajam treneriui Paulo Sergio dėl netinkamo elgesio ir teisėjų kritikos gresia diskvalifikacija net 40-čiai rungtynių.

Dėl raudonų kortelių suspenduoti ir gynėjas Danny Graingeris bei saugas Ianas Blackas. Klubo atstovams uždrausta bendrauti su žiniasklaida, todėl vieninteliu informacijos šaltiniu liko „Hearts“ internetinė svetainė. Joje klubo savininkas V.Romanovas išplatino pareiškimą.

„Žiniasklaida dabartinę situaciją komandoje apibūdina kaip muilo operą. Realybėje muilo opera, o tiksliau šou verslas, vyksta Škotijos futbole, kuriam diriguoja Glazgo klubai, nacionalinė asociacija, lyga, žiniasklaida, teisėjai ir sutinkančios dalyvauti komandos.

Manau, kad nėra reikalo leisti milijonus bei stebėti tokį šou, – sakė V.Romanovas.

Dar vienas to pavyzdys – rungtynės su „Kilmarnock“. Bausmė treneriui P.Sergio už teisėtus komentarus įrodo, kaip žiniasklaida valdo, o teisingiau griauna, šalies futbolą. <...> Toks buvo šou, kurį stebėję sirgaliai liko nusivylę. Jie sumokėjo pinigus, kad galėtų stebėti futbolą, bet, kaip jau tapo įprasta, nieko panašaus nepamatė.

Mes taip pat išleidome daug pinigų, bet per šešerius metus futbolo neišvydome. Stebime, kaip futbolas degraduoja savo gimtinėje. Praktiškai neliko aukšto lygio škotų futbolininkų, šalies klubai nerungtyniauja Europos taurių turnyruose, rinktinė nepatenka į finalinius čempionatų etapus. Reitinge Škotija žengia kartu su Armėnija, Panama ir Burkina Fasu“, – teigė „Hearts“ klubo savininkas.

V.Romanovas suabejojo, ar verta investuoti pinigus į „Hearts“, kuriam kartu su Edinburgo valdžia norėtų pastatyti naują stadioną.

„Įvairūs verslininkai bei didelės kompanijos atsuko tokiam futbolui nugarą ir paliko šį nacionalinį paveldą kautis dėl išlikimo patį. Žiniasklaida, federacija ir mokesčių rinkėjai žudo visus, kurie mėgina keisti situaciją bei rengia planus statyti stadionus. Ir niekam tai neįdomu. Todėl manau, kad nėra reikalo leisti milijonus bei stebėti tokį šou“, – pridūrė V.Romanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius