-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištraukti LFF taurės pusfinalio burtai

2010–2011 metų sezono Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės pusfinalyje nugalėtojų titulą ginantis Panevėžio „Ekranas“ susitiks su „Šiaulių“ ekipa, o Gargždų „Banga“ rungtyniaus su FBK „Kaunu“. Tai paaiškėjo antradienį LFF būstinėje Vilniuje ištraukus burtus.
„Šiaulių“ atstovas G.Siciūnas ištraukia „Ekrano“ ekipą.
„Šiaulių“ atstovas G.Siciūnas ištraukia „Ekrano“ ekipą. / LFF.lt nuotr.

Viename pusfinalyje – dvi Aukštaitijos ekipos

Praėjusių metų gegužę startavusiame taurės varžybų sezone dalyvavo rekordinis komandų skaičius – 71 ekipa. Ketvirtfinalio barjerą įveikė trys A lygos klubai: „Šiauliai“, „Ekranas“, „Banga“ ir I lygoje pernai žaidęs FBK „Kaunas“, praneša LFF.lt.

Pusfinalio burtai šalies čempioną ir taurės laimėtoją „Ekraną“ suvedė su „Šiauliais“. Įdomu, kad abiejų komandų atstovai varžovus išsitraukė.

„Be abejo, nenorėjome susitikti su šalies čempionais. Tačiau siekdamas laimėti taurę turi įveikti visus varžovus. Kovosime dėl pergalės“, – tikino „Šiaulių“ atstovas Gintaras Siciūnas.

„Neskirstome varžovų į silpnesnius ir stipresnius. Rungtynės su „Šiauliais“ bus gera galimybė įsibėgėti sezono pradžioje. Laukia geros rungtynės su kaimynais“, – sakė „Ekrano“ techninis direktorius Valdemaras Šteinas.

Naujokei „Bangai“ teko „Kaunas“

Pirmą kartą LFF taurės pusfinalyje rungtyniausiančiai „Bangai“ teks žaisti su tokių varžybų patirties turinčiu „Kauno“ klubu.

„Mūsų klube nuomonės išsiskyrė – vieni pirmenybę teikė „Kaunui“, kiti „Šiauliams“. Kauniečiai išsiskiria tuo, kad šiuo metu yra ne taip gerai pažįstami varžovai“, – teigė „Bangos“ direktorius Nerijus Galvanauskas.

„Nėra kuo džiaugtis, nėra ko liūdėti. Žiūrint į praėjusio sezono rezultatus, varžybų favoritas yra „Ekranas“, tačiau tai sezono pradžia, todėl sunku prognozuoti“, – kalbėjo laikinai „Kauno“ direktoriaus pareigas einantis Eimantas Pūras.

Porų nugalėtojas paaiškės per dvejas rungtynes. Pirmosios vyks „Šiaulių“ ir „Kauno“ namų aikštėse, atsakomosios – po kelių savaičių Panevėžyje ir Gargžduose.

Pagal LFF varžybų nuostatus 2010–2011 m. LFF taurės nugalėtojas įgyja teisę dalyvauti 2011–2012 m. sezono UEFA Europos lygos varžybose. Tokią teisę iškovos ir finalininkas tuo atveju, jei taurės laimėtoju taps  2010 m. A lygos čempionas „Ekranas“. LFF taurės finalas bus žaidžiamas gegužės 14 dieną.

2010–2011 m. LFF taurės pusfinalio burtai
(Pirmos rungtynės numatomos kovo 16 d., antros – balandžio 13 d.)

„Šiauliai“ – Panevėžio „Ekranas“

FBK „Kaunas“ – Gargždų „Banga“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius