-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtemptoje dvikovoje „Manchester City“ palaužė „Liverpool“ futbolininkus

Antrąją Kalėdų dieną, ketvirtadienį, Anglijos „Premier“ lygos 18-ajame ture „Etihad“ stadione ginklus surėmė dvi pirmojo ketverto komandos – „Manchester City“ ir „Liverpool“.
„Manchester City“ pergalė prieš „Liverpool“
„Manchester City“ pergalė prieš „Liverpool“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rungtynių pradžioje tiek viena, tiek kita komanda aštriai atakavo varžovų vartus: šeimininkų saugas Jesusas Navasas po smūgio galva pataikė kamuolį į vartų virpstą, o tuo tarpu Raheemas Sterlingas tik po teisėjo klaidos negalėjo įsirašyti įvarčio į savo sąskaitą.

Vis dėlto, Brendano Rodgerso auklėtiniai sugebėjo įsiveržti į priekį po gražios atakos, kuomet Luisas Suarezas perdavė kamuolį minėtajam R.Sterlingui, o šis ataką paliko užbaigti Philippe'ui Coutinho – 1:0 pirmavo „Liverpool“.

Tačiau šios persvaros „raudonieji“ ilgai neišlaikė. Įvartį praleidę „Manchester City“ futbolininkai iškart pradėjo varžovų vartų spaudimą, kuris pasiteisino 31-ąją minutę. Rezultatą po kampinio išlygino komandos kapitonas Vincentas Kompany.

Artėjant kėliniui prie pabaigos „miestiečiai“ sugebėjo išsiveržti į priekį po to, kai vienas prieš vartininką išbėgęs puolėjas Alvaro Negredo stipriai smūgiavo į vartus, o Simonas Mignolet nesugebėjo atremti galingo smūgio ir kamuolys įriedėjo į vartus.

Antrajame kėlinyje „Manchester City“ ekipa vėl perėmė iniciatyvą ir pozicinėmis atakomis mėgino padidinti savo pranašumą. Savo ruožtu B.Rodgerso auklėtiniai siekė išlyginti rezultatą kontratakomis bei pavieniais poziciniais išpuoliais.

Vis dėlto, Manuelio Pellegrini auklėtiniai sugebėjo išsaugoti savo pranašumą ir įsirašė į savo sąskaitą tris taškus.

Po šio turo pirmąją turnyrinės lentelės poziciją susigrąžino Londono „Arsenal“ futbolininkai. „Man City“ ekipa pakilo į antrąją vietą, „Chelsea“ vienuolikė – trečia. „Liverpool“ iš pirmos vietos smuko į ketvirtąją.

Rezultatas:
 
„Manchester City“ 2 – 1 „Liverpool“
24‘ [0 – 1] Philippe Coutinho
31‘ [1 – 1] Vincent Kompany
45‘ [2 – 1] Alvaro Negredo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius