-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelio spauda: pralaimėjimas vidutiniokui „Ekranui“ – didelė gėda

Izraelio spauda penktadienį negailėjo kritikos Tel Avivo „Hapoel“ klubui, kuris pralaimėjo pirmąjį Europos lygos trečiojo etapo mačą Panevėžio „Ekranui“.
„Ekrano“ treniruotė
„Ekrano“ treniruotė / fkekranas.lt nuotr.

„Jerusalem Post“ pažymėjo, kad Lietuvos čempionai yra „geriausiu atveju vidutiniokai“, todėl nesėkmė 0-1 yra „didelis nusivylimas“.

Prisiminęs netikėtą pralaimėjimą Šveicarijos antroje lygoje rungtyniaujančiai Lichtenšteino „Vaduz“ ekipai ankstesniame Europos lygos etape, apžvalgininkas Allonas Sinai konstatavo, jog „rezultatas Panevėžyje įrodo tai nebuvus atsitiktinumu“.

Tuo metu „Ynet.co.il“ tiesiai šviesai „Hapoel“ žaidimą ir rezultatą pavadino „gėdingu“. Negana to, anot portalo, Izraelio komandos futbolininkų nuomone „Ekranas“ nėra nei trupučio stipresnis varžovas nei „Vaduz“, todėl namie tikimasi revanšo.

„Haarez“ rungtynes pavadino „labiau tinkamomis tiems, kuriems nesimiega, o ne futbolo gerbėjams“. Anot šio dienraščio, Tel Avivo ekipos futbolininkai rungtyniavo „padrikai, tingiai ir vangiai, nebuvo jokio nusiteikimo kovai“.

Kaip ir kitur, kritikos strėlės smigo į vartininką Apoula Edelį, kuris nepatikimai sužaidė kampinio metu ir leido Mantui Samusiovui galva pelnyti įvartį.

„Maariv“ savo apžvalgoje rašo, kad abiems vienuolikėms nesisekė greitai pereiti iš gynybos į puolimą, todėl mačo tempas buvo lėtas. Visgi „Ekrano“ žaidimą žurnalistai įvertino kaip geresnį nei „Hapoel“ beveik visų rungtynių metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius