-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelyje neužsibuvęs Mindaugas Kalonas žais Latvijos klube „Skonto“

Lietuvos rinktinės saugas Mindaugas Kalonas žais pernai metų Latvijos čempionato sidabro medalius iškovojusioje Rygos „Skonto“ komandoje. Sutartį su „Skonto“ lietuvis pasirašė vieneriems metams.
Mindaugas Kalonas
Mindaugas Kalonas / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

„Tai yra gerai žinomas klubas, turintis puikų trenerį ir aš matau savo žaidimo „Skonto“ komandoje perspektyvas. Be to, mūsų su klubu sutartos sąlygos man irgi yra labai priimtinos“, – sportas.info kalbėjo 2013-iasiais geriausiu Lietuvos futbolininku išrinktas M.Kalonas.

„Skonto“ šiuo metu treniruoja jau seniai Latvijoje gyvenantis gruzinas Tamazas Pertija. Kalbama, kad Rygos klubas surinko potencialiai pajėgiausią komandą Latvijos Virsligoje.

Tiesa, klubo finansinė padėtis nėra labai puiki, jį persekioja skolų šleifas. Treneris T.Pertija, savo laiku treniruodamas Daugpilio „Dinaburg“, buvo įsivėlęs į lažybų skandalą. 2009 metais Latvijos futbolo federacija buvo diskvalifikavusi T.Pertiją iki gyvos galvos, tačiau jau 2010-aisiais savo nutarimą panaikino. Nepaisant to, T.Pertija yra laikomas vienu geriausių Latvijos futbolo specialistų.

„Skonto“, manau, yra geriau, negu kokio nors A lygos naujoko komanda. Kaip bebūtų, „Skonto“ yra vienas pajėgiausių Baltijos šalių klubų.

M.Kalonas pernai rungtyniavo Izraelio pirmenybių Haifos „Hapoel“ komandoje. Per savo karjerą jis pakeitė net 12 įvairių šalių klubų, Du kartus jis žaidė Latvijos komandose: 2005-2007 metais Liepojos „Metalurgs“, o 2008 – „Riga“.

Tačiau M.Kalonas nėra žaidęs nė vienerių A lygos rungtynių.

„Vis dėlto žaisti „Skonto“, manau, yra geriau, negu kokio nors A lygos naujoko komandoje. Kaip bebūtų, „Skonto“ yra vienas pajėgiausių Baltijos šalių klubų“, – į klausimą, kodėl jis atsidūrė ne Lietuvos pirmenybėse, atsakė M.Kalonas.

Latvijos čempionatas startuos kovo 13 dieną. „Skonto“ svečiuose suisitiks su „Liepaja“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius