Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaka atsisakė keltis į Angliją

Atakuojantis Italijos „Milan“ saugas brazilas Kaka kategoriškai atsisakė būti parduotas Anglijos „Manchester City“. Trečiadienio rytą pasaulio žiniasklaida skelbė, kad Anglijos klubas pasiūlė 100 milijonų svarų už Brazilijos rinktinės dispečerį bei 15 milijonų metinę algą.
Kaka Į Angliją nenori
Kaka Į Angliją nenori. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Anglija Kaka

Tačiau jau tos pačios dienos vakarą Kaka pareiškė, kad jo tikslas – ateityje tapti „Milan“ kapitonu ir jis nesiruošia palikti Italijos komandos.

2008 metų rugsėjo mėnesį „Manchester City“ įsigijo arabų kompanijų grupė ADUG, kuriai vadovauja šeichas Mansuras ben Zaidas al Nahajanas. Panašu, kad šios kompanijos pasaulio finansų krizė nepalietė – pasiūlymai garsiausiems pasaulio futbolininkams liejasi vienas po kito. Kad ir kaip būtų keista, kol kas nė vienas futbolininkas jais nesusigundė. Žiniasklaida jau spėjo suskaičiuoti, kad žiemos transferų lange su „Manchester City“ siejama per 70 futbolininkų. Užtenka paminėti  Ronaldo, C.Ronaldo, G.Buffono, I.Cassiliaso, A.Aršavino pavardes.

„Manchester City“ komanda Anglijos čempionate užima kuklią 15 vietą ir  tik 2 taškais lenkia iš lygos iškrintančias komandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius