-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaka Madride pasitiko 50 000 gerbėjų (video)

Vėlų antradienio vakarą Madride oficialiai buvo pristatytas Ricardo Izecsonas dos Santosas Leite, paprastai vadinamas tiesiog Kaka. Pažiūrėti į „Real“ klubo aprangą užsivelkantį 27 metų brazilą sugužėjo apie 50 tūkst. gerbėjų minia.
kaka_real
„Real“ klube Kaka vilkės 8 numeriu pažymėtus marškinėlius. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
AFP/Scanpix nuotr./kaka_real1
 Madride brazilą pasitiko 50 tūkst. sirgalių minia.

Kaka tapo pirmuoju antrąją „Log Galacticos“ erą karališkajame Madrido klube pradėjusio komandos prezidento Florentino Perezo pirkiniu. 2007 metų geriausio pasaulio futbolininko išpirka iš „AC Milan“ klubo „Real“ vienuolikei kainavo milžinišką 67,2 mln. eurų (apie 232 mln. Lt) sumą.

„Tai ypatinga diena mano gyvenime. Nepamirštama. Tikiuosi, jog iškovotomis pergalėmis ir trofėjais įrašysiu savo pavardę į šlovingą „Real“ klubo istoriją“, – „Santiago Bernabeu“ stadione susirinkusiems gerbėjams žadėjo Kaka.

Per iškilmingą ceremoniją, kurioje sirgaliams buvo priminta kone visa vienuolikės istorija, o tribūnas papuošė devynios klubo iškovotos Europos čempionų taurės, buvo atskleistas ir Kaka marškinėlių numeris. Nepaisant daugybės pranešimų, jog futbolininkui bus patikėtas legendiniam Zinedine'ui Zidane'ui priklausęs 5-asis numeris, brazilas „Real“ vienuolikėje vilkės 8 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Akylai apsauginių saugomas futbolininkas ratu apėjo visą „Santiago Bernabeu“ stadiono veją, taip pasveikindamas tribūnose susirinkusią sirgalių minią, o po iškilmingo pristatymo ceremonijos surengė ir spaudos konferenciją.

Bus vienas malonumas žaisti su tokiu žaidėju kaip C.Ronaldo. Nebus jokios konkurencijos, – sakė Kaka.

Ateinantį pirmadienį analogiška ceremonija Madride planuojama pasitikti ir rekordinį „Real“ pirkinį – geriausią pasaulio futbolininką 23 metų portugalą Cristiano Ronaldo. Manoma, jog pasitikti dabar jau buvusios „Manchester United“ žvaigždės Madride gali susirinkti dar didesnė sirgalių minia, tačiau, Kaka teigimu, dvi didelės žvaigždės „Real“ vienuolikėje turėtų išsitekti.

„Bus vienas malonumas žaisti su tokiu žaidėju kaip C.Ronaldo. Nebus jokios konkurencijos. Manau, mes viską suderinsime ir aikštelėje, ir už jos ribų. Abu esame profesionalai ir žinome, jog pavydui vienoje komandoje ne vieta“, – neabejojo brazilas.

Kaka taip pat perspėjo, kad „talentas ne visada lemia titulus ir kad kai kurie futbolininkai dėl komandos sėkmės turės  pažaboti savo ego“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius